Zdravko Marjanović
0
'Borim se za normalnu Bosnu'
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Držite se teme moroni.Pozdrav za gosp.Zdravka i želim mu puno uspjeha u životu.Lijepo je vidjeti normalne i plemenite ljude,a KRETENA IMA NA IZVOZ NA PROSTORIMA BIVŠE JUGOSLAVIJE.
Ja, kako su svi nezainteresovani za ovu temu- kao da se nikoga ne tice?? Halo ba, imal koga tamo u reservatu ovcica \"Bosni i Hercegovini\"? Mislim, ima li razumnih ljudi.?????
bravo kralju
bosanac, dođi vamo da slikaš.
MA TI SI K U R A C OD OVCE....SKINUO SI KOMUNISTICKU KAPU, 1992, STAVIO SUBARU NA GLAVU (A TO SI ZABORAVIO, ALI IMAJU ONI KOJI TO PAMTE, CHICA ZDRAVKO KAKO SU TE ZVALI), A SAD S E R E S DA SI \"bosanski Vojvođanin\' i \'vojvođanski Bosanac\"(ZNACI NISTA-NULA) COVJEK KOJI IMA ODGOVARAJUCU KAPU Z SVAKO VRIJEME... GMIZAVAC...
Ma glupi ste svi ko k.....!!!! Sta ce vama drzava!?! Samo ime Vam govori: juzni slaveni--> slaven=sklaven=r DA STE Robovi!!!!!! tudji uglavnom. nemate vi slifa za drzavu! crknite; prodane duse! radite u EU za satnicu od 2.78 Eura dok vam rasprodaju i otimaju otadzbinu!!!! Niste nista bolje ni zasluzili! kakav narod, takva i drzava!!! bas po onoj staroj :...svom uvali! zivio fasizam! trazili ste, gledajte!!! al´ nemoj te kukat, majke Vam vase mile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEMOJTE MI VISE KUKAT´! i crknite za Dodika, Tihica, Silajdzica, Covica::::I DRUGE FUKARE bas su vasa slika i prilika!
koji tenkre?!?!?!?\"
Svaka cast, gospodine Marjanovicu! svi oni koji nece da razumiju njegovu poruku su ratni profiteri i negradjani ove \"lijepe nase\" bosansko-hercegovacke grude!!! Mi smo svi jedan narod!!! sa tri religije!! pa gdje takvog bogatstv ima jos u svijetu??? samo nam politicari sve pogresno interpretiraju pa ovcice se uvjeravaju da je MRZNJA jedini nacin komunikacije izmedju tog \"jednog\" naroda kojeg je religija podijelila u tri nacije!!! Bog ce nam suditi ako ne pruzmemu inicijativu u svoje ruke i ne otjeramo politicke lazove, huje i pljackase!!!! PROGOVORIMO SADA!!!! IZLAZITE NA ULICE; NARODE! ZAR VAS NIJE VISE STID SOPSTVENE APATIJE??? NECEMO HARACE; HOCEMO STVARACE!
Svaka cast brate! Treba nam vise takvih Srba!
odjebaus!!!!
\"Ako se pitanje Bosne ne reši tako da Bosna bude normalna država, kao svaka druga u Evropi, spirali zla ne vidim kraja. Jedini otpor zlu mogu biti svesni građani. Na tome moraju raditi civilne organizacije koje, na žalost, na čitavom prostoru bivše zajedniče države na tome uopšte ne rade ili rade nedovoljno\" Ovim je gospodin Marjanovic samo ponovio vec davno izrecenu cinjenicu, a ja upozoravam: \" Europo, razmisli dobro sto ces da poduzmes, jer tvojim pogresnim postupcima mozes dobiti palestinu u svojim njedrima.\"
dodik i hrvatska genocidna tvorevina i mesic,ma bravo Stipe! http://www.youtube.com/watch?v=DFjj_yVnZss&feature=related
ja se energicno borim da se unisti bih jel normalno,,jeste,srbija do tokija.
@marsovac jel to opet o amebskim marsovskim nebeskim genima????aahahahahha,pa znamo mi dobro da niste porijeklom iz Bosansko Hercegovackih krajeva da ste vi biste nasu zemlju pradjedova ljubili svaki dan nas LILIJUM BOSNIACUM! BiH4EVER!
Svaka Ti je rijec zlatna Zdravko!Zdrav nam dugo bio i nasom se Bosnom i Hercegovinom opet okitio! BiH4EVER!