Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema policija šta da ispituje Željku, nego treba da utvrdi autentičnost snimka. Ako je autentičan, a jasno je svima da jeste, da nađe rupu u zakonu i zatvori Željku u ćuzu. Šta je imam ispitivati, sve je jasno, pa i koji su to poslanici kupljeni.
Moram ponoviti... Za ovo neko mora krivično odgovarati. Da li je krivac u MUP-u KS, FBiH, Direkciji za koordinaciju policijskih tijela... ne znam, ali je sramotno da se dozvoli policiji drugog entiteta da na teritoriju na kojem nema nikakve ovlasti krši zakone, ugrožava nečiju slobodu i otuđuje imovinu. Ovo je poniženje svih nas, ne samo u Sarajevu, nego u cijeloj državi.
......šuti Borenoviću opet će ti duduk majku psovat:)))
meni su jako sumnjivi ovi iz pdp.....prilicno sam ubjedjen da su oni upetljali prste oko montiranja ovog snimka i onda to podvalili glupim klikovcima
Šta ima više istrazivati postoje dokazi ali ja zaboravih msl da je još u RŠ-u vlada diktatura.
tacno tako!!