Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ovo, slucajno nasao ugovor o kreditu koga nema u banci. Banka navodno ima pravo nakon 5 godina da unisti dokumentaciju. U kojoj to zemlji sveg ti banka unisti dokumentaciju za kredit koji jos uvjek placas, koji jos uvjek postoji. Reci i nama da svi idemo dici kredit na 2o godina.. Zasto ga onda placas kada je banka unistila ugovor navodno posle 5 godina. Tuzi ih da ti vrate pare, nemaju ugovora. Suplja ti ta prica. Mora da te debelo brine taj sud pa si se pogubio ko "Hamidina Sarava"
@NEŠTO_POVRH Koji si ti konj!
@NEŠTO_POVRH bitno je da jebe međunarodnu zajednicu i zato je dobar? kakav si ti retard, evo ne mogu sebi da dođem..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...govedo.
jbg.. kad ga hinjavo skidaju sa vlasti.. neda se coek
@<!-- ...politka je po defniciji hinjaluk. zao čestit insan nit ulazi, nit bi opstao tamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
dan kad se bude hapsio dodik to će biti uživo prenos,hitne vijesti ha ha,ko onda kad su srušeni neboderi u njujorku
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“ -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina. -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“
Sta je ovo hljeb te yebo na svim kanalima duduk mase nakim papirima..a nisam nista uzeo danas ocamm..
Kredit 1500000 KM na 60 mjeseci a kaze da ratu placa od najma vile koji iznosi 8000 KM.Gdje nadje jos 17000 KM mjesecno i to samo za glavnicu?
Baja ne zna tablicu mnozenja..
Kud će ti veći ološ od balije. Turska nam pruži ruku da bez carine izvozimo meso, a ove glupe balije kontaju zajebat Erdogana i podmlađivat i izvozit meso, već uvezeno. Najgluplje su balije na planeti. Sad ih izvozite u Somaliju. Glupe balije. Musliman sam, iz Tuzle sam, ali mrzim balije više nego ečtnike. Četnici bar izravno kažu da bi te ubili, a balije bi te podmuklo ubile. Da izgladniš, da nemaš ništa, da istruhneš negdje u ćošku svoje sobe gladan.
Zato pljujete Dodika. On je u republici Srpskoj, a mi posla nemamo zbog Bakira Izetbegovića i SDA, a ne Dodika. Kad svako bude čistio svoj tor tad će bit' bolje. Potpišite se na papire koje vam trenutno raznosi SDA, jer se bojite da nećete nikad dobiti posla. Pozdrav iz Tuzle. Phuck your mothers, balijanders. ;)
@Lostframe Nema potrebe da se pljuje čovjek koji nama u federaciji nije ni za šta kriv. Ako pljačka i krade, krade i pljačka od svojih. Hajmo malo zavirit u Bakirov džep, umjesto stalno da zaviruju Srbi u bakirov, a mi u Dodikov, i tako 20 godina.
Papire treba potpisati da se nadaju da imaju apsolutnu većinu a za izbore im ku..c dati da glođu umjesto vlasti.
To je zahtjev koji smatram osobnim, a oprostiti neću. Kada ću i što učiniti, to ću odlučiti, ali se držim jedne kineske poslovice da se osveta servira hladna, a nikada vruća''
Pardon, ali fakat ne kontam šta je Dodig tačno rekao, odnosno kojom rečenicom uputio brutalni poziv na linč i likvidaciju Crnadka. Dodik rekao da je Crndak u SAD-u tražio da se protiv Dodika pokrene "široka i opsežna istraga i progon, koji bi onemogućio da on bilo šta radi“. Je li to poziv na linč Crnadka ? Ili šta ?
To je zahtjev koji smatram osobnim, a oprostiti neću. Kada ću i što učiniti, to ću odlučiti, ali se držim jedne kineske poslovice da se osveta servira hladna, a nikada vruća'' Ovo je rekao na pressu danas
Ma bio on uhapsen ili ne kakve koristi od toga, problem je kako mu oduzeti ogromnu neposteno stecenu imovinu i vratiti je narodu koji mu je svo ovo vrijeme pomagao da ga podkrada.
grudva je krenula mile
volio bih dodiku prerezati grkljan tupom stranom noža da se đubre više pati
Polako se steze omca. Samo polako bice svega i svacega.
biti ce isto jos najmanje 10 godina ovo da nama zamazu oci
Lopov do lopova...jbt, šta se desilo sa ljudima...može li ikako na vlast doći profesionalna i manje kradljivac ekipa? Od 1990.godine samo pljačkaši na vlasti.
tip ima potvrdu od neuropsihijatra "da nije u vinklu",njegov advokat će poturiti taj podnesak a sud će donijeti oslobađajuću presudu.Ne postoji na svijetu ni predsjednik mjesne zajednice sa"psihijatrijskom dijagnozom"
Ovaj ako ne popuši Putinu dvaput sedmično, neće još dugo...