Povukla se Lamija Tanović
0
Bojan Zec novi predsjednik LDS-a
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijedna drzava, bijedno drustvo i jos bijednije diskusije i forumasi. Ne moze ovakvim majim jadnim gjadjanima NIKO pomoci!!!
Bojan je valjda dijete mjesanog braka. prestanite vise svi. veci je problem taj sto nemaju neku socijalnu i ekonomsku politiku i strategiju..
ako se rodio u bg onda je srbin islamske vere nevjerujem stranci koju je alija osnovo pa makar se na glavu posadili
Gospodo kad ste tako jaki na komentarima i tako ostri sto vi ne promjenite drzavu, lahko ju je mjenjati na netu, i molim da se ne iznose pogresne zlonamjerne cinjenice, bojan zec filipofic je isto toliko srbin koliko i muhamed filipovic, covjek se rodio u beogradu al je bosnjak islamske vjeroispovjesti , a ako neko o lamiji ima tako lose msljenje nek pogleda njen zivotopis, lahko se baviti internet politikom, okusajte se u ovoj realnoj kad ste svi tako pametni obavjesteni itd
LDS je otpočetka bio mamac za \"mladalaĆke\" muslimane, to je Alija smislio još s Rasimom Kadićem, pa Lamija i sad ovaj... tako UDBA pravi partije, kontrolira i ljevicu i desnicu, i poziciju i opoziciju. BOX MIND slabo mi vi kontate politiku
bojan bajic \"nasa stranka\" bojan zec \" lds\" sto se bojani obojili....vjerujem bojanima ko milosevicu i mladicu!!! genocidna namazana spijunska i manipulatorska sanu ideologija! SEREM SE NA OBA BOJANA!
Zekonja je Terzićev mali, a Terzić Fahrin mali. Stoga nije teško predvidjeti budućnost - LDS i Radončićeva smijurija ulaze u savez ili tako nešto....tako će Fahro dobiti još dva glasača. aferim - ima da osvojite MZ Lukomir
ja da glasam?za koga?s jedne strane komunjare i njihov vjecni predsjednik a sa druge tkz.patriote a ustvari lopovi i ublehasi a negdje izmedju ovi ostali .i za koga da glasam ?nemojte me nasmijavat imam ja svojih problema
Hajmo kritičari, za koga ćete vi glasati?
Opste je poznato da su gotovo svi slobodno misleci, ugledni i prespektivni clanovi vec odavno napustili stranku. Jednoumlje, netrpeljivost i nedemokratske metode rukovodstva dovele su do ovakvog stanja.Niije se, dakle ni mogao ocekivati drugaciji ishod danasnjeg tzv. Kongresa LDS-a. Sve je ovo zalosno i odvratno.
PREDSEDNIK SRPSKE I SRBIJE,TADIC IDE NA DAN POBEDE U MOSKVU
Ovu stranku treba ugasiti.Sad su počeli prepisivati od naše stranke da su im na čelu nebošnjaci a traže glasove bošnjaka.Teško će na izborima uzeti više od 50-ak glasova.
Od Lamijinih liberala nista novo. Nastavlja se agonija i dolazi nam sa losim kadrovima i nikakvim rukovodstvom novi neuspjeh, ili bolje receno - debakl na opstim izborima 3. oktobra.
LDS nas iznenadjuje sa konstantnim katastrofalnim izborima. Umjesto \"Gore dosao je jos i (naj)Gori. Sa ovakvim nedemokratskim izborima i tjeranjem svih koji kriticki, slobodno, liberalno i demokratski razmisljaju, odnosno, slijepo ne obozavaju - podrzavaju \"Njeno bozanstvo L.T.\" na ovom nelegitimnom kongresu zapecatili su svoju visegodisnju gubitnicku izbornu poziciju.
treba izbore organizovat svake godine dok ne bude bolje.Sta je 12 miliona maraka,kad ove stranke izgube milijarde neradom u 4 godine.