Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šta ćemo sa ratnim zločincima ,srbima ,koji hodaju slobodno?
ne treba se boriti protiv kriminala, treba narod da se uzdruzi uz kriminal i sverc oruzujem. da i sirotinja uzme koju pinku. na primjer narod zaposliti u fabrike oruzja a sa strane angazovati krimnalce svjetskog kalibra da prodavaju oruzje africi ,bliskom istoku, kurdima, gdje god se roka izvoziti.
zaaaatvooriiiiteeeeeeeee vrata od sirijeeee unutra su šupciii vehabijeeee unutra su samo lude glaveee terorizam hoće da naapraveeeee oj francuzi braćo moja milaaaa samo rokajte šupkee iz isilaaaaa oj teroristiii žalosna vam nanaaa pročitajte stranice svetoga Kuranaaa tamo piše da ne ubijateee prestanite ako Kuran znateee vi ste kurrac a ne muslimaniii ušli su u vas džini i šejtaniii žalosni vam babo i vaša matera popušite kurrac od gospodina kiksera