Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaaaaaaaaahahahaha BOŠNJAČI INSTITUT ma sigurno se zove po dvojici svjetskih poznatih i uvaženih Akademeka MUJO I HASO 1993 stvarno ste jadni cijeli svijet se smije vašoj naciji u pokušaju.
Studiram (i zivim od svoje 7 godine u Cirihu) a nikad nisam cuo za ovaj institut. Sto li Boze dragi!? Cisto pranja novca pokradenog iz BiH. Fuj, gdje ce vam dusa.
\"Crveni banditi\" na čelu sa \"slučajnim prolaznikom\" vraćajte lovu. Ja jeste banda, i to ona crvena.
Ma jel to isti onaj Sejo HAsibovič koji je za Dodika gradio objekt u Picinom parku u Banjaluci. http://www.tv1.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/dogadjaji/5808-ko-prijeti-gradjanima-banja-luke.html
Ma jel to istom onom Seji Hasiboviću blokiran račun u Švicarskoj kojem je blokiran i pokušaj iznude 2 miliona od ASA auta, a deblokirana izgradnja poslovnog objekta pored hotela Bristol, kada je SDP došao na vlast?
Pazi Zlaja metak !
Sta ti znas? Nije Svici potrebno vase pravosudje,Zna se da lagumdzija svoje bogatstvo 80% prepisao zeni,ne samo on nego mnogi politicari BiH koji peru novac i ulazu na CH banke pod imenima svojih tecica stricevica i ezt. Sve ce lagano na vidjelo,kad necete vi da se potrudite hoce drugi. Za munare, naravno da je zabranjeno i to vise od strane muslimana koji zive i posteno rade u CH. (40 000) jer oni su zadovoljni sa onim cim im se nudi,imaju svoje ustanove gdje mogu da se mole Bogu,a napraviti munare i postaviti pojacala da zuje 5 puta dnevno ne,dozvoljeno je da se munare naprave pod uslovom da imaju imama koji ce svaki dan da se lijepo popne na vrh i mujezini,ali to kosta i niko pametan na to nije pristao. Ne pricaj sto ne znas i ne pokusavaj da blatis jednu drzavu koja je najpravilnija po zakonima na EU prostorima. Budi pozdravljen od drzavljanke CH. naravno Bosanke u srcu.
sad kad Radončić postane ministar sigurnosti, prvo će Lagumdžiju u prdekanu kao primjer, a onda će se obračunati sa ostatkom....
Bolje da smo mi uzeli nego da je propal.Mi cemo to uloziti u skolovanje perspektivne i mlade supruge naseg vođe.Zlaja do groba
E moj Adile šta ti stoka radi...
lopov svjetski, pokro kraljevo zlato, moralo je ovo sve otici. Kako je doslo tako ce i otici....
nek\' te sad vadi tvoj drug dodafi.
ja sam lagumdzija slucajni prolaznik
Imaju vise nasi sve cenici para, ako nista u placevima i filmcima s malim andjelima. Odmah iza nas su nasa braca prd slavna brigada homo grande, pinkt balvan tv. Kakvi vi mislimani, malo vas je oj oj.
Jaoooo blokirase mi racun cccc http://adf.ly/EYYuG
Tko zna, mozda je u pozadini i kakva veza sa Al-Kaidom, treba vidjeti...
Koje su samo desetine miliona KMova izvučene iz bh telecoma i elektroprivrede pa niko da se po jajima počeše:) Ovdje krade ko stigne i ko gdje može. Nema poštenih.