Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošta obustavljena 31 Marta Vi obavještavate javnost 23 Aprila E svaka vam dala....
Bolje i tako nego 16 juna ;)
Pa nije im dosla posiljka iz Alibabe pa se zabrinuli... Da nisu narucili nesto nebi mi saznali za ovu vijest nikad...
stvarno moras biti raspadnut da ti Kinezi obustave isporuku
Hahah e eto jarane i taj nam se san ostvario...
e to si dobro rekao. ponesto radim sa kinezima i znam da bi ti ti i rodjenu mamu prodali samo da prodaju, a ako pokazes i mrvu volje da radis s njima, dobivat ces u prosjeku 10 mailova dnevno. i ironije, ti isti kinezi nama zabrane posiljke
Većina zemalja sa ove liste su područja na kojima se trenutno vode oružane borbe pa nije jasno otkud se BiH našla na ovoj listi...... Pametnom je i ISARET dovoljan ;)
Funkcionise sasvim normalno, nisu bas najbolje upuceni. http://pokit.org/get/?f566085a195401a0acdea77a9a059868.jpg
Da mi je znati ko nosi moju trenerku i kapu
Prije dva dana sam kupila nešto iz Hong Konga i baš se iznervirala kada sam juče pročitala ovu vijest. Odmah sam kontaktirala prodavca i zamolila da mi, ukoliko ne mogu poslati paket, refundiraju novac. Odgovor stigao jutros: Dear PcelicaMaja, Thanks for your message and please don't worry, We have changed another carrier to send out your parcel. Normally it need 7-25 working days to arrive. Sometimes it may be delayed for 1-2 weeks because of customs clearance or flights. Sincerely hope you can receive your item soon and safely. Best regards Liva Ako slagaše oni mene, lažem i ja vas. Čekam paket i nadam se da ga poštar neće ukrasti!
jel stiglo?
Glavni krivac je pošta, a ne sitni prevaranti, lično mi nije stiglo 50% pošiljki, više i ne tražim povrat novca stid me.
Vjerovatno tek sada stigla vijest da je u bosni poceo rat.Malo kasni ali sta bi covjek daleko Hong kong.
Ja mislim da uposlenici BH Pošte i ne znaju gdje se nalazi Hong Kong.
unas se završio rat davno , nidze veze pratel uopšte dešavanja u svijetu.
Pa naravno, ljudi neće da šalju jer naši kradu pošiljke. Meni je od zadnjih 7-8 ebay narudžbi iz kine i hong konga došla jedna.
Inspekciju u Poste, lahko se nadje krivac ili krivci, otpustiti navedene s posla, pa bi vidjeli kako odjednom pocinju stizati sve posiljke koje se nakon toga naruce. Danas u Bosni obican seoski postar napravi kucu sa tri sprata, ide na more i zimovanje i vozi auto od 30 000, odakle majka mu stara a samo on radi u kuci???Kolike su plate u posti zna li neko?
Ne moze on javiti da nije isporuceno hahahaha :D ako je neko preuzeo i potpisao se obaveza poste je da prenese dalje informaciju o zaprimnju i tako redom do posiljaoca. ne moze nesto nestati u pari zato postoji pracenje koje kosta 1$
Ja ne znam o čemu vi pričate ali meni je po tracking number-u uredno stigla pošiljka poslata 10.04
ma pusti gluposti sve pici OK :D
Bar se nadat da su ti paketi koji nisu isporuceni, ***novani negdje u skladistu HongKong Post, jer svaki od prodavaca je uredno naplatio proizvod i poslao. Problem sa posiljkama je poceo unazad godinu dana. Zadnja 3 mjeseca imao 40 narucenih stvari, samo 6 stiglo, ne samo sa eby-a, nego i tinydeal-a. Koliko od toga su nasi postari uzeli, moze se samo nagadjat. Postoji slucaj sa narucenom optikom za profesionalnu kameru. Narucena iz Amerike, naravno nije stigla. Posto je neka specijalna, i vrlo rijetka, lahko je prepoznatljiva. Covjek je nasao na piku, isti serijski broj. Dogovorio se sa prodavcem sa pik-a da se nadju, da pogleda, ispostavilo se da prodavac radi u Glavnoj posti u Sarajevu.
Fino sad to kazu, a vec sam naručio oko 280 KM raznih artikala sa ebay-a i sad kad budem tražio povrat novca banka ce me poderat za ponovnu konverziju novcca, a neki mi nece ni vratiti novac i to sve radi kretena u BiH koji narucuju preko ebay-a i kad im paket stigne oni traže povrat novca ili da im se paket ponovo pošalje to samo liči na nas mrtve HINJE, sa kim god da radimo mi samo gledamo da ga za'ebemo, a onda kad nam nametnu sankcije mi se bunimo :(
Jadni uposlenici BH POSTE koji imaju platu 1400KM pa na vise zbgo teskih uslova su primorani da nam kradu posiljke. Sve sto je imalo Trackin No. uvijek je doslo. sto nema a imalo je interesantno stoka spodbije sebi... Sad naplacujte razglednice do mostara 1.60 Klosari IZ kine mi dodje kutija vrijednosti 3 USD Freeshiping.
Naručio iz HongKonga 6.04. došlo 16.04 i poslano HK Post Service!