Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ovdje ne vidim nikakav sretan kraj i pravdu za radnike. Ovi što su ih pokrali na slobodi, dobro situirani, a radnici klošari bez igdje išta u zemlji " KRVI I MEDA ", a realno " ČVAKE I MUSAKE ".
hvala ti Bože... kraj agoniji Krivaje... a onda rahmet joj lijepoj duši...
Svakom ko ima imalo zdrave pameti je jasno da je u zemlji izašloj iz rata, porušenoj, zapaljenoj trebalo namještaja, građe, montažnih kuća više nego ikad.....ali gigant od 10000 zaposlenih koji je sve to proizvodio je propao a sad radnici mole za stečaj..zna se i zašto, kao i Hidrogradnja, Agrokomerc...nema dijela BiH gdje se po istom modelu nije ovako radilo.....za to vrijeme političari koji sve ovo rade žive bezbrižno jer su radnici razjedinjeni i u sitnim grupama traže svako svoja prava...
Biće i gore. Samo se vi noorode izjašnjavajte da pripadate jednom od tri plemena i hranite troglavu pantljičaru. Ni glasanjem nećete promijeniti ništa jer na mjesto odrezane glave naraste nova. Ako većinski budemo prvenstveno građani BIH ubit ćemo troglavu pantljičaru tako što će umrijeti od gladi. postoji način da nam bude bolje, ali na vama je odluka da li ćete i dalje živjeti u srednjem vijeku ili prihvatiti viši nivo svijesti.
norod zno jbg
vaša agonija ima tek da počne....
SDA koje svela ovu firmu u stečaj ove godine poslovala sa DOBITKOM od 4 miliona KM !! Pa nije tačno da svima sada ide loše :)) Motke i ostala sredstva pa na razgovor ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/31449/financijska_revizija_sda_najbogatija_stranka_prosle_godine_prihodovali_chetiri_miliona_km.html
kuga kuga-sve rečeno, sve jasno, ni nick name nisi sebi znao odabrati 😛😛😛😛
fadil nam je obeco zivio fadil dole diego armando maradona
Bakire što nam nisi DOŠAO NA ZATVARANJE ! Ni ti ni Reis ! A ni tvoj SAVJETNIK ZA IFTARE !! Niđe plata a stigla nam od kredita rata !
Ide ovo zapošljavanje 100 000 novih do 2018, uz zadržavanje postojećih !!! Sačekajte još 20 godina i svi kandidati za zapošljavanje će pomrijeti a mladi otići iz BiH !