Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
0

Blavorsi u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
Dobra zabava se nastavila i jučer na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, uz aktivnosti za djecu u Argeta Junior Play Houseu, nastupe na Happy :))) Stageu i dobru muziku u Sarajevsko pivo Holiday Pubu.

Argeta Junior Play House i dalje je mjesto koje okuplja sarajevske mališane svakog dana od 10.00 do 22.00 sata. Jutro će započeti sa GIZ radionicom o energiji, koja će se održati od 10.00 do 11.30, a potom će djeca praviti maske, nakite i ukrase, gledati crtane filmove, crtati i bojiti Patka Juniora, družiti se sa maskotama, slušati najljepše priče braće Grimm od 18.00 do 19.00 sati, a navečer se kuglati i slagati kockice. Djed Mraz će i danas u svojoj Coca-Cola kućici biti od 16.00 do 20.00 sati.

Jučer su na Happy :))) Stageu nastupili članovi Škole gitare Pink Panter, koju vodi poznati gitarista Almir Hukelić Aka i koji su sve prisutne oduševili svojim muzičkim umijećem. Danas u 17.00 sati će se na Happy :))) Stageu djeca družiti sa maskotama i DJ Jasminom.

Danas Coca-Cola Sarajevo Holiday Market predstavlja i novi sadržaj – kulinarski show Dr. Oetker koji će se održati u Sarajevsko pivo Holiday Pubu u periodu od 17.00 do 18.00 sati. U okviru ovog showa će poznati Sarajlija Mladen Jeličić Troko pokazati svim posjetiteljima i posjetiteljkama kako da na brz način prirede ukusne slastice uz pomoć Dr. Oetkera, čiji su proizvodi omiljeni u kuhinjama širom svijeta više od 80 godina.

Jučer je u Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastupio Selam Tufekčić Trio, koji se pobrinuo za dobru atmosferu repertoarom najboljih pop i rock hitova. A večeras će se zabava u Bruno Banani ritmu nastaviti – u okviru još jedne Bruno Banani večeri nastupit će popularni sarajevski klupski bend Blavorsi, koji je svojom svirkom otvorio Coca-Cola Sarajevo Holiday Market prošlog petka, 14. decembra.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu će u narednim danima biti objavljivane putem medija i sredstava informiranja, te putem društvenih mreža: Facebook pagea: Sarajevo Holiday Market, kao i putem Twittera: SAHolidayMarket, YouTube kanala i Instagrama: sarajevoholidaymarket.