Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ti je kad naviknes na vlast....kad moze ronaldo u real sto i ovaj ne moze u df....sa ovim transferom ce nam svima biti mnogo bolje.
dasta drug ...sve je ovo jedan veliki fijasko ...ko zna mozda SDP otkupi komsica uz odstetu,sad samo da skontamo jel koji klub zainteresiran za zlatka,malo mu pao rejting od prosle sezone,volio bi da ga otkupi radoncic ,jer zlatki je klub hitno potreban,treba se drzat ritma i potrudit se sto bolje uc u novu sezonu,a fahro je bgmi dobar trener bas kao izetbegovic ...jao jao sad kad nam krene liga sampiona u politici ...ko li je favorit ?haha :)
"prepoznatljivo lice u diplomatskom svijetu."..vrh ..nema dalje :-)))
zaboli me ona stvar gdje ce i u koju ce stranku...
Bas je fini, slatki buco....moja mama najbolje kuha....
Neko voli mijenjati žene, a neko stranke. Slični su.
Usta Mujić-Ustadoše svi.
A nije bio na transfermarktu ? Kolika je vrijednost ugovora i na koliko godina je potpisao? Koliko ima sedmicno ?
pametan momak nisam vjerovao da si kod Fahre ,on voli poslusne a ne pametne ...svaka cast ...samo nastavi ;)
krmak sugavu najeo se prasetine sada hoce da jede krmetinu
počelo je
Smrdo jedan!!! Pratio sam ga vise puta i njegove istupe protiv SDP-a i ostalih,a sad je opet sa njima...Ma sve isti papci...
Mjenjaj kapute kako vjetar puše to je danas INN , za cetiri godine opet ko pobjedi predi kod njih ..... Nece bolan ni DF kao ni SDP nista napraviti Zeljko je kopile SDP-a i planski je osnovan DF s ciljem slabljenja drugih stranaka da bi se ojacalo izborno tijelo SDA . Vidjet ce narod kome su glas dali , bolje nam nece biti moze samo gore zivi bili pa vidjeli a ja se nadam da grijesim :-D
I šajkaće i kokarde isto tako jel da ???
eto sada razloga da avaz pljuje po df-u hahaha.ocekujem sada da avaz velica zlaju
E vala smuči mi se na df
Jedan os zaslužnih za reprogram dugova fudbalskih klubova, svaka čast, nadam se da će nastaviti tim putem. Potrebni su ljudi koji zapravo rješavaju probleme a ne oni koji ih razvlače radi ličnih interesa.
@andres_iniesta Normalno ali, ne iz tih iz kojih ti misliš i o kojim ja govorim. To se može shvatiti, u njihovim političkim vodama, da je čovjek promijenio radno mjesto, isto kao što i ti mijenjaš, vjerovatno. Ne branim ga, ja ne glasam, niti ću ikad, samo sam htio da kažem i ujedno da se zahvalim njemu i zaslužnim ljudima za to.
Napustio si Keljmendijevog i Turkovićevog jarana. Pazi sada da i tebi ne budu presječeni kablovi kočionog sistema.
kablovi? mislis na kablove ABS-a?
ima facu bosanskog politicara...mix krmka i ugostitelja !
ima facu kao da ga je Fahro Radojica vratio u maminu stvar i pripravio!