Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I normalno oslobodjenja od domacih izdajnika.
Sta vele kad ce se podici oltar zahvalnosti za oslobodjenje Vlaha obe konfesije od Turaka,pitam za jarana veli nakupilo se svijeca pa da okrene koju marku.
U srednjoj Bosni i sjevero-zapadnoj Hercegovini je ubijen je najmanje 3261 hrvatski civil i zarobljeni pripadnik HVO-a! A za čija se ubojstva može predpostaviti da imaju obilježja ratnog zločina! Pročitajte knjigu: Zločini armijebeiha nad hrvatima središnje bosne i sjeverne hercegovine. Sve ima zapisano i dokumentitano.
Sranje, uvučite im se u guzicu.
Zašto nema i učenika ????
Zasto 2 od ARBIH, ispada da su oni imali najvise zarobljenika, apsurd
I opet ih nisu pustili na heliodrom
JESTE LI OBIŠLI AUTOBUSKU STANICU U PROZORU ISPOD KOJE SE NAJVJEROVATNIJE NALAZI MASOVNA GROBNICA 100 BOŠNJAKA? JESTE LI POMAGAKI DA SE NA TOM MJESTU NAORAVI PRVO DEPONIJA A ZATIM I AUTOBUSKA STANICA KAKO BI BILO NEMOGUĆE OTKOPAVATI? PREVIŠE IZJEDNAČAVATE JEDNO ŠAMARANJE SA NEKOLIKO STOTINA UBISTAVA.
Covicu je najteze pao kraj rata jer nije vise bilobesplatne radne snage za njega,jedini ali bukvalno jedini robovlasnik u evropi od 1807, i jos se batrga!
past će njemu još teže.pašče neviđeno.
Da se patnja logorasa vrati na zdravlju onih koji i danas sprecavaju obiljezavanje ovih logora i normalizaciju zivota u BiH.