Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idite blokirajte ulaze onima koji su vas doveli u taj polozaj a nas obicne ljude pustite na miru!
A u Oktobru opet ko je jedan ZNOOOO SE ! :))
treba malo i raditi ... majku lezihljebovicku
Blokirajte imovinu politicara, blokirajte im put kuci, put djeci... Pustite se granicnih prelaza i regionalnih puteva. Blokirate ljude koji nemaju veze s tim.
Ne mogu protiv sebe. DEBLOKIRALI
Moji borci, morate se pomiriti s tim da se nažalost niste borili da bi vama i nama, običnom narodu bilo bolje, već da bi se ovi lopovi na vlasti obogatali... što se prije pomirite s tim to će i vama i nama biti lakše, a ove što vam daju lažna obećsanja svakako zaboli neka stvar i za vas i za nas.
Ako je istina da je policija tukla borce,sljedeci put ce da ih bude troduplo,garantujem!
Sto ba zakuhavate i lazete vidis da Covic salje opet HVO da zakuha a vi ko levati
@JamesssssssssuDin Tito je borcima dao penzije bez A,ti si u velikoj zabludi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovo nisu pravi borci kad im izađu pravi borci o jadu će se zabaviti ni jedan drot ne bi imao m*da udariti pravog borca
slika 1. nedostaje jedno slovo kod posljedni ... izgleda neko kad je kucao preskocio : D
ovo je cisti kretenizam , koga boli qurac od glavonja sto vi blokirate puteve ,jedino koga iritirate i koga dodatno okrecete na svoja ledja su gradjani koji ispastaju ovakvim postupcima , imati mozga je izgleda blagodat
kada bi glavonje tako popustale na svaki skup od deset ljudi gdje bi stigli realno svi bi onda trazili neka prava a vi sutite 22g i zna se gdje trebate demonstrirati sa satorima ispred njihovih kuca i pustite raju da prolazi i nastavi da zivi u dubiozi