Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ampak - da bog da ih ti iso guzovace zaradjivo prebivanjem u logoru.
Ma naravno.Ali lova ce i na Pale i u Bugojno i u Zenicu iu Sarajevo i jos puno drugih gradova ali hrvatima i srbima isto a ne samo bosnjacima.Samo me interesuje ko ce to sve poplacat koji proracun moze to podnijeti.
i opet bosnjacki neradnici traze guzovace ... pa,ako bosnje imaju para,neka sami sebe isplacuju do mile volje ali nema sanse da se natovare na grbace druga 2 naroda!
E sad da vidimo kada ce isplatiti odstetu onima iz Hrasnickog zatvora ( i pobijenim u njima), iz zatvora u Trarcinu, Glavaticevu, Vikotoru Biublju pa bogami i Omarskoj i ostalim koji su drzali i Srbi i Muslimani i Hrvati...da vidiomo te pravde ?