Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sumnjam da je bila bez "potrebnog" iskustva nego sta sad? utvrdjeno je da je spiskao pare na drogu i kurave sad je otisao na drugu funkciju i ujeo vuk magarca?
Ja ministra i govana, nebih mu dao da bostan kraj magistrale prodaje.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/ministar-vjekoslav-camber-oslobodjen-svih-optuzbi-u-slucaju-ucilica/140218079 ministar bih sa hrvatskim pasosem, pa ako prigusti fino u zagreb kod ostalih hercegovaca
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U Republici Srpskoj već se uveliko komentariše diskriminirajući odnos KONZUMA prema domaćim proizvođačima u RS Istrajmo i mi u Federaciji na podršci domaćim proizvođačima tako što ćemo KUPOVATI DOMAĆE…
Balko(a)n-ski patriotizam...
Bosnjaci su antisemtski nastrojeni i ovo se sada siri po svijetu
Ovaj je samo slika i prilika najmanje 90% kreatura u ovoj vukoj.ebini
ko zna - zna, ko ne zna - zna mu se
Mozda ima zivotno iskustvo?
Treba Unajmiti jesnog MMA borca da u ime naroda 'prica' sa politicarima.. Sprovesti akciju od mjesec dana i koliko ih se rijesi nek uzme sebi njihovu platu za taj mjesec..
Odličan potez ministra, savjetuje ga kako je biti nezaposlen i bez iskustva.
Trebala bi nas onda sve "posavjetovati". Ipak smo mi to platili... Ali, dajte prvo sliku.
I hoče li u zatvor-neče... svi savjetnici i ugovori- sve familije ČIMBENIKA
Ne bi mu dao koze da cuva. Glasamo za govna, ovakvi dodju na bitne pozicije i onda se pitamo zasto smo jadni i bjedni. Pa evo zasto , radi milion mali Vjekoslava i Vjekoslavica.
razlika između državnog službenika sa iskustvom i oniog bez bez iskustva ? Ovaj prvi ima ČAGE .
samo revolucija...ovo se mora riješiti...
Moze "ministar" licno zaposliti kad u pravnoj i personalnoj sluzbi tih institucija sjede takodjer neuki a i bezmudi, koje je neko drugi doveo, pa ne znaju i nece to sprijeciti ,,, Pa nije to privatna firma da gazda bira ko ce za njega raditi - u vladinim institucijama postoje zakoni i propisi i uposlenici, sve sami strucnjaci, koji treba da se brinu za provedbu tih zakona I propisa. Ako nisu reagovali - SVI oni snose odgovornost !!
Pa to je samo jedan dan, drugi je vec imala iskustvo....
ne amerika,rusija,turska,eu,nego zlo u nasim ljudima je krivo za ovakvu situaciju u bih.vrhunac uspjeha naseg covjeka je da nekoga izradi,prevari...komsiju,rodjaka,drota,drzavu,da bude dio tala,da mu neko nesto sredi i da nesto zavrsi na stelu.rezultat:najbjednija zemlja u evropi bila i ostat ce...
Ovaj narod zaslužuje i gore.