Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ni jdnog predsjednika vlade da nije bio na sudu,normalno niko nije ležao jer je to njihov sud. Nebuloze MUJEZINOVIĆA SU IDIOTSKE ,samo je on u pravu. A ovo se može riješiti radikalnim mjerama. Evo kako največa plata sa stažom i todlim obrokom,i kartom za prevoz ali ne plačanje u novcu može biti 4500 km a najmanja 400 km,ali da se mjere i rezultati rada.Povečanje plata da bude u apsolutnim iznosima, i eto novaca.Smanjiti broj savjetnika i ostalog osoblja a otvoriti poslove. Ostalo je utopija i bogačenje postojeće vlasti. Smrt fašizmu i ovakvoj demokratiji...
Policija treba platu, halooo!!!
Sve što ste pokrali nek vam djeca potroše na lijekove, đubrad lopovska!!!!!!!!
DA LI NEKO ZNA DJE JE PIPO, ZZZVVVVRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PROBUDI SE DA CUJEMO KOJU PAMETNU.
Mujezinović-Sindikat i borci 2:1 :)
Prodajte Zlatnu Koku zvanu Telecom BiH i namaknite novac za budzetske korisnike. Zašto narod preko MMFa zavaljujete.
BiH treba promjene.Pa kad je USA mogla uciniti povijesni korak i izabrati promjene,mozemo i mi koji smo beznacajni na svjetskoj mapi.Prestanimo glasati za naciste \"zastitnike\" tri konstutativno-primitivna naroda.Pokazimo to sad u oktobru.
vjeciti optimista
Postoji rjesenje. Formalno ispuniti zahtjeve MMF-a, a da se ne bi smanjivala primanja nas budzetskih korsnika, treba uvesti dodatni porez privredi i privatnom sektoru. Znaci, plate nas budzetskih korsnika ne bi se smanjivale, cak bi se iz kredita MMF-a onda moglo naci para i da se povecaju plate budzetskih korisnika. A u krajnjem slucaju postoji i opcija da se nasi regresi izfinansiraju tako sto ce se odbijati po 20 posto od plata radnika koji su zaposleni kod privatnika. Oni to ne ni osjetili, a nama bi to puno znacilo u stabilizaciji budzeta i primanja nas budzetskih korisnika. SDA4EVER!
LAZES MUJEZINOVICU, LAZES OPET!
Ovog bi mamlaza bilo sevap lansirati na Ahiret!
siguran sam da se slazete sa mnom DA JE OVO NAJNESPOSOBNIJI SASTAV VLADE OD RATA PA OVAMO
.....................opet kresanje naroda
Ma normalno da ce biti, za budzetlije i haraclije se mora naci rjesenje ne smiju oni ispastati jos ih treba nadovoditi u administraciju, i jos umrlih po dijaspori a najcesce po Maleziji treba proglasiti poginulim borcima i obezbjediti porodicama penzije, a ima i ona stavka angazovani u ilegali pa ove zive a podobne sto su se izlezavali po Evropi dok je Bosna gorila uvrstavajte i dalje u tu stavku, trosite, trosite dugove ce vratiti sirotinjska djeca ili ce te rasprodati i vode i planine.
Dobro tiiiito.Nadam se da ćemo se i mi obogatiti preko tvojih konjskih leđa kao što se ti bogatiš preko naših.