Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nezavisni - reci to francuzima, talijanima, grcima, rusima, turcima - a ne nama malim!!!
Bravo za Gradonacelnika! Kultura je kultura, nikako nacionalno svojatanje! Ili si dobar pisac ili los! Jos jednom svaka cast!
neka su samo od zeljeza
Bit ce bolje kad napravite bistu Nadi Mamuli.
Sandzak je uvijek bio dio Bosne i Bosanskog Ejaleta. Ko se danas tako lako odrice Sandzaka i brace Sandzaklija, sutra ce se isto tako lako odreci jednog dijela BiH koji se zove RS, i nasih ljudi koji u njemu zive.
TO JE BOSANSKI SANDŽAK - a ti se lažno predstavljaš, kao sandžaklija!!!OFIRNO
@SandzaklijaP... Nisi ti vidio Sandzaka m o r o n u...
Ne pitaj me noćas ništa, stare rane opet peku....
Bas lijepo, DVA Bosnjaka u centru Bosne, Sarajevu jedine i nepobjedive ! Cuvajmo Bosnjaci svoje intelektualce, Bosnjake - Bogumile , CUVARE Bosnjacke duse i identiteta ! ZA SVA VREMENA!
Bas lijepo, DVA Bosnjaka u centru Bosne, Sarajevu jedine i nepobjedive ! Cuvajmo Bosnjaci svoje intelektumlce, Bosnjake - Bogumile ! ZA SVA VREMENA !
A šta je rekao Bakir Izetbegović ????!! Meni se to lično ne sviđa....Ja ne bih..kao da mu je to ispred kuće....
Sarajlije, marš iz Sarajeva! Od sada je ovaj grad naš teritorijum! Pripojit ćemo ga Srbiji da bude u istoj državi kao i Novi Pazar.
ovo je dobar potez ubite me ako je gradonačelnik pročitao išta od njih nema vremena treba zlatku poltronisati za sitan šićar
a siledzije po gradskoj upravi sta tuku kolege ?sta je stim gradonacelnice ?