Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo iseljavanje iz BiH,to su puste price.Nema nikuda dok se pumpa ne nadje.A za vasu informaciju preko 500.000 ljudi je u RH bez posla i svaki dan su otkazi,pa onda kad se iselim ostaje mi samo da pjevam: \"A sta da radim....\"
kakvo biranje drzavljanstva???!!!! radi se o mjestu prebivalista, a ne o drzavljanstvu. ja imam i bosansko i hrvatsko drzavljanstvo koje mi niko ne moze oduzeti.
Jednom da se slozim sa HBK . Svaka vam cast ako vi nepodignete svoj glas sve je propalo Bog vas blagoslovio...
Ako si ti toliki Hrvat i ako je ovo hrvatska zemlja, ond mi dokazi. Jel ti mati rodjena u BiH il u Hr? U kojem mjestu? Zasto si sa svojom majkom napustio maticu?
Kada čitam ove kometare, jako sam sretan što sam se odrekao BIH drzavljanstava i zivim u drugoj drzavi. Ma kava zajednicka drzava :((((jadno i tuzno!
ah braco ene u dzematu se svi J.ebu,od hodze on je lokomotiva.....prtavi voz cira, tu uuu tuuu tuuuuuu tuuuuuuuuuuuuu
@žak postovani, ne radi se kod nas o fasizmu nego je neke od nas gladan ku... napravio i nikada nam dosta. Mi nemamo pojma sta je fasizam! Megalomani moj gospodine zak, megalomani a ta vrsta gladi radi svasta.
Pokazace vama Kosor gdje je medo pario hajine! I neka, jeste se rasprsili ko Hitler po Evropi kao sto je htio! E malo sutra. Vraticete se vi na kazan i stalu odakle vam je i porijeklo. Ko kome sve sebi, stara dobra izreka. A jeste zinuli na sve rupe. ALI, SVEMU DODJE K R A J, KANEC, THE END drage moje komsije ili ti susedi,ne?
dragi biskupe,ja bih izabrao marsovsko državljanstvo,samo da idem odavde
čitajući ove komentare vidi se velika mržnja koja vlada u BiH..nikada ovdje sreće neće biti..fašizam se duboko ukorijenio u ljudima
ajd mrsh, cuj val iseljavanja, ispasce da ih je bilo 3 miliona, pravi bh katolici znaju gdje je njihova zemlji i gdje su im preci rodjeni, ovi hrvati na baterije mrsh u hrvatsku, mada nisam siguran da vas puno vole gore....
\"pa ne mozete sjediti na dvije stolice vakat je da skontate u kojoj drzavi zelite da zivite i da vam je pokusaj kidanja dijela BiH propao i da nikad ne cete moci to uraditi.... sto se prije pomirite sa tim bolje za vas, a u ostalom ko vas j. \"
Hajde jedan po jedan u red ... nemojte se gurati ba !!! hehehe Samo idite eto vam prilike da posrtanete pravi Hrvati : )
e sad kad vas je i Rvatska iznevjerila ja bih iz inata presao u serbiju,ili bih dobro razmislio pa rekao stani malo,ovdije sam roden ovo je moja zemlja,kakva je takva je ali je moja i ona se zove BOSNA I HERCEGOVINA.
glupi muslimani ovo je hrvatska zemlja bila uvjek i biti će,vi ste ovde samo okupatori.gamizite u aziju