Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi obleke na njoj. Sve vrijedi nekoliko hiljada eura. Koliko se to samo nakralo, a do rata imala neku srednju skolu zavrsenu. I onda neki internet fakuiltet koji ne postoji nigdje. A za koji k. je ona ovdje. Niti igramo, niti ova nakaradna drzava cini ista za sport. Ocito postoji samo radi nje i slicnih.
Gospođo, BiH se nije plasirala. Zašto trošite naše pare za sopstveno uživanje? Ko vam plaća pratnju? Fuj!!!!
Moja Bisera,imaš pola tone,obilaziš svjetske destinacije,eto te i u Kataru da se blamiraš,bitno je da si tu,da ti narod plaća guzovaču.Država ti se raspada.Gdje su vaša/naša lobiranja po svjetu kao agresorskih Srbije i Hrvatske?Imate li se izašta uhvatiti pa da kažete ,,JA SAM OVO URADIO/LA ZA SVOJU BIH,,pa da se ponosimo vama.Svi ste na uštrb države postali milioneri,pa vas sad i nebrine što Dodik i čovič prave pakt protiv tvoje/naše države.
Moze li nam Bisera usput zavrsiti koji sleper donacije hurmi, pa da in kupujemo onda?!
Prikazu sam vidjo neu moc spavat heftu
Bravo Bisera , došla podržati Hrvatsku reprezentaciju ..Prava Hrvatice, uz crvenu boju mogla si ubacit i koji bijeli detalj..Bravo.
plati iz budzeta I uziva... svaka cast, a narod u BiH Radu za minilamnu platu
Bez Turkovicke ja mislim da Sp nije ni moglo poceti majku joj lopovsku
Plaća iz svog džepa a i voli fudbal
Jadni smo mi…. Ova ko i Dodik mago….
....ovo ona? Ma nemoguće....ovo photoshop...... :(
Boze sacuvaj.... kao kod nas cvijece cvjeta pa se drzavne pare mogu ovako rasipat na gluposti. haj kad uzimaju sluzbena auta kojekakva to mozes i prodat poslije al sta ces sa ovom tukom tamo?
Je li ono Skaka ambasador u Kataru
samo me zanima jel to privatno platila od svojih para, ili opet na račun poreznih obveznika ove države???
Bisera kao klown. Imamo mi puno ljepse i mladje poslati…
Ja mislio Elton John dosao u Quatar
EsdeA čobiletina