Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi su nevjerojatno dobri u laganju u svojoj propagandi jednostavno su ubjedjeni da su nesto bitno u ovom svijetu I da svi su u krivu a oni u pravu, upravo je suprotno jer ljudi su uceni u lazi I u to vjeruju. Zapoceli rat u Sloveniji zatim napravili masakar u Vukovaru koji je bio nezamisliv zatim se sve to prosirilo I na BiH I tu su napravili najvece zlocine od drugog svjetskog rata,nezamislove stvari su radili Ali I dalje vjeruju da su u pravu. Jednostavno bolestan narod!
pozdrav iz Ahmića i Mostara
Što Šantiću ne upalite svijeću?
Jeli zadojenko što ti ne upališ Srđanu Aleksiću?!
Nije "OKUPACIJA" nego "OSLOBOĐENJE" . Dr S
golema razlika od Hrvata u Hrvatskoj i ovih kvazi Hrvata u Hercegovini
Federalac2000a Rekao to 1000 puta.Lako je s razumnim ljudima ali s kenjcima nikako.Isto misle i u Hrvatskoj.
kako je lijepo viditi vas kako ratujete na internetu,ja sam ponosan sto sam hrvat i imam pijatelje i jedne i druge!!!
Zluradi komentari srba... A neka, svako liječi komplekse na svoj način.
Pozdrav Bihacu, pozdrav Vukovaru, ne ponovilo se nikad!Vjerujem i u dolazak Ante Gotovine, zajedno s Dudakovicem na obljetnicu Maestrala, da Babo i njegovi srpski prijatelji dobiju stomacne probleme i proljev!!
pozdrav i iz Ahmića
Srećno oslobađanje Vukovara svim Srbima od Tokija do Milvokija.
.....iako nam je Srbija ko nokija :)))
Kako možeš okupirati grad u svojoj državi? Jer je Jugoslavija tada bila jedini međunarodni pravni subjekat na prostoru bivše Jugoslavije. Konjušarska istorija i propaganda.
Ozrenac1992 Kakve to veze ima. Mogu i cetnici okupirati grad, mogu i ustase, mogli i partizani u istoj zemlji. Bas si pametan. Imas i ratove unutar drzave medjede...
@fanaticos1 E tu sam te čekao. Kako se zove rat kada ratuju građani samo jedne zemlje? Koliko se sjećam-građanski.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...duševni franjo je preko vukovara kanio uvući nato u rat na svojoj strani. investiranje tuđe krvi u temelje države se zove politika.
@lik55555555 ...ne. franjo je to velikodušno dopustio. kao bivši đeneral, dobro potkovan obavještajnim podacima bivših udbaša.
@naVrbe ...đesi pametni :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sjeme im se zatrlo zločinačko-četničko-genocidno-đikansko.
Срећно ослобађање Вуковара уз пјесму Ћути Ћути Ујко.
@lik55555555 Otiću ću, ali na tenku.
@BW1 10-ak puta bio u srpskom Dubrovniku ove godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Napravili od crkve dzamiju a pale svijece.
@Baznian25 https://en.wikipedia.org/wiki/Fethija_mosque_(Bihać)
@Baznian25 Pa vi ste ti Turci. Vratite Hrvatima crkvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
biscani, svaka vam cast :-)
dok iz susjedstva ćute na slavlje herceg bosne mi s ove strane save obiljezavamo godisnicu tamo nekog vukovara. njihova ćutnja je podrska u obiljezavanju zla a mene bas briga za vukovar, uz druzno postovanje na neduznu zrtvu.
Bosni i Hercegovini ne trebaju lazni prijatelji, prijatelji iz interesa!
Nisam znao da su učenici i nastavnici KŠC Ivan Pavao II, kao i građani koji pale svijeće kod zvonika crkve Sv. Ante, Muslimani?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)