Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miroslav Kruzik potpisuje uslove konkursa !? Srednja skola kupljena ! Suvisno je bilo sta vise...
je li ovo Kružik bivši golman sa Grbavice
Meni samo nije jasno otkud sad i Bašić politički vezan, sad i prema familiji gledaju ispade. Dajte ljudi ministra ste sveli na potparola sve nešto potvrđuje i nagađa pa jel vam on vrši istrage ?
Malo sutra ce naci nekog ko nije clan nijedne politicke stranke.
@Snowgirl pa on je mislio na clanove sda. Clanovi nioa m, nsa, sdpa mogu
Pod obavezno je da mora imati kupljenu DIF diplomu i bice komesar
Komesar ce biti sipatizer NiP-a to se vec zna unaprijed
Koji nije član političke stranke, ali će to postati.
Bio sam skeptičan oko vlade u KS al bez pristrasnosti i kad se objektivno pogleda ova vlada zaista radi odličan posao, do sada najbolja od rata pa do sad. Bog im dao snage i zdravlja samo naprijed
kazu dobar halilovic bio... policajci neke mirne proteste organizovali... dobar je bio nema sta fkt...samo su mu ubili 3 policajca, 2 u centru grada, nikad ubice nije ufatili, palila mu se auta ko na igrici 2 3 dnevno, imao edina gacica i za to mu je trebalo 10 dana da rijesi... itd.. al dobar je bio nema sta
OpetA nas prepadate sa slikama ovih placenih cukica?! Svaka cast izuzecima :D
gdje cu se prijaviti?
SAMO NEK JE PODOBAN OSTALO JE NEBITNO
Sve glavne inspektore je proizvela SDA tako da nema nista od ove price Komesar ce biti iz SDA
Realno treba elinminisati svakog ko ima veze sa strankama , A NAROČITO SA SDA
Pa naravno da je u srodstvu s politčarima. Možda neki funkcioner nije bio aktivan u politici, ali kod nas svako ko se bira na funkciju mora biti blizak sa strankom, inače nema funkcije.