Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ja, mal ne zaboravi... prvo regres pa onda na posao.
Tako je drugovi. Nećemo truhli zapad. Prvo nek nas zaposle i to za stalno, pa ćemo akobogda naučit i pravilno pisat, pa onda kad vide da smo i dalje ublehe, onda hoćemo truhli zapad da hi tužimo ako dobijemo otkaz. Tako njiha treba...
Ma kakvo volontiranje - organizujte se u grupe od po minimalno tri i osnujte udruženja građana kao što je ovo koje je pokrenulo kampanju. Onda lagano jedan po jedan besmisleni projekat i MUZITE PARE iz onako praznih budžeta.
od cega cu zivjet za vrijeme volontiranja??
Nekada sam u struci volontirao godinu dana radi polaganja javnog ispita i dok god zivim necu prezaliti tu godinu. Volontiranje je mamac za sirotinju al dok ima konja bice i samara pa se ovi ublehasi ne trebaju brinuti uvjek ce se naci beznadeznih a obrazovanih koji ce raditi dzaba samo da bi se osjecali korisnim.
Kakva ubleha. Hajmo sirotinjo, radi besplatno! Dokazi se na jednom mjestu 6 mjeseci kopirajuci papire, praveci kafe, obavljajuci sve moguce poslove koje niko nece. TO MOZETE NAUCITI, ali pravog posla necete vidjeti ni na mapi! Da ne kazem da cete se izloziti visestrukom trosku odlazaka do radnog mjesta, hrane i sl. A privatnik ce jos dobiti i stimulaciju sto vas je \"zaposlio\" pa ce tako visestruko zaraditi na vama. Hajmo ovce... na sisanje.... pa poslije na k.lanje