Nakon odluke EK o vizama
0
"Bijes treba usmjeriti prema bh. vlastima"
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta još pričati o ovoj temi? Sve je bez veze!!! Koliko god da je krivica naših glupih i grabežljivih političara, toliko je i bezočnost EK jer u svoje okrilje prima Srbiju i Crnu Goru a dokazali su da je iz njih potekao pakleni plan za uništenje Bosne i da još Mladić nije uhvaćen itd. Znači, opšte je poznato, koliko god se busali u prsa, Evropa neće Muslimane u društvo. Činjenica je to i ne mogu je opravdati!!!
Trazili ste (izabrali) nacionalisticke poglavice koji su vam ispunilii perdizborna obacenja da (i dalje) zivite u (etnickim) rezervatima!
Slika i prilika svakog naroda su njegovi političari. Nisi kriv ti narode, što ne nemaš sposobnije političare, kad nemaš od čega izabrati. Pod bosanskohercegovačkim narodom, podrazumijevam ovu religijsku izmanupulisanu podjelu na Srbe, Hrvate i Bošnjake, što je jedna od najvećih podvala što se tiče nacionalne pripadnosti u Evropi. Kada bi se ispitao genetski kod Hrvata iz Zagorja i Kreševa, ili Srbina iz Nevesinja i Niša, ili Bošnjaka iz Tuzle i Novog Pazara, tek bi se vidjelo, kolika je laž ova podjela na bosanskohercegovake Hrvate, Bošnjake i Srbe, koji imaju sličan genetski korijen. Ali, stoka se lako izmanipuliše, pa krenu u pokolj jedni na druge, i izaberu majmune, koji nisu u stanju da nabave biometrijske pasoše.
Indirektno inputiraš da BiH nije nikada bila Bosanaca i Hercegovaca, Imaš li još nešto da dodaš?
Htijeli ste \'demokraciju\' pa ste je i dobili. Kakav narod takva i drzava. Krivili bi sve druge samo ne sebe same. Uzivajte sad bando nacionalisticka.
Pa po vama je velika i jedina nepravda sto vam dosad niko nije dao Bosnu da bude samo vasa? E moj Bosnjo.
@Ramo ili Rale otkad se ti predstavljas kao musliman :))))) svak ima pravo da osjeca kako zeli, za mene je ovo diskriminirajuci akt. Neka sad RS Srbi budu radosni jer godinama jebbaju Bosnu. Eto uspjeli su , uspjeli su u svemu. I sta sad? Ma i da se nadje sporazum suvise je gorcine u dusi da bi nesto promijenilo medju nama. Dugo ce sve to trajat ... i mnogo duze od nasih zivota. Nije vise u pitanju ni evropa ikad bi joj Bosna sutra pristupila. Suvise dugo zlo i nepravde traju.
Zlatan Kulenovic ? Ojj majko
Haj neser-i-t-e! Covjek je u pravu. U Bosni svi hoce da budu zrtve. Scim se nesto desi svi se deru kako ih Evropa mrzi. Srbi i Bosnjaci. Znate sami da je to nasa greska sto biramo nesposobne politicare da se izbore za nas i za to sto je nama vazno. Samo vi sjedite iza vasih ekrana i pljuj te na ljude sto vam pokusavaju pokazati stvarnost. I svega vam prestanite sa tom gluposti da Evropa nece Muslimane. Iako ih nece kada su Bosnjaci bili nekakvi Muslimani ? To citav svijet zna.
Pa dokle ćete više gnjaviti narod sa time šta lupeta ovaj komični gremlin i ta smiješna kojekakva \"udruženja\".Veći kredibilitet ima svaki slučajni prolaznik od ove SDP karikature koju ni djeca od 4 godine ne bi uzimala zaozbiljno.
vidim ovdje sve sama dijaspora i njihov kvazi-patriotizam. Da se \"zlatni-ljiljani\" dijele za ovo \"internet-ratovanje\" svi bi ga mogli dobiti. Za sve su im Srbi krivi.
Nije bitno kvalitete putovnicas ili pasosa ,nego ta ste leglo muslimana i potencijalnih terorista. Evropa ne zaeli takve ljude bez kontole u slobodnim zemljama.žTreba uvesti jos i zabranu uopce izlaska muslimana iz bih ,bez jamcevine od 5.000 oeura koje ce poloziti net5ko iz slobodnih hrisanskih zemalja . Treba jos dodati,nikad se nece muslimanima dozvoliti da budu potencijalne hodajuce bombe
Revolt ide na nase izdajnicke vlasti koje su slozno sa cetncima gradili daytonski monstruozni ustav kojim su dali cencima pravo da blokiraju drzavu.
slazem se..ja nezelim da imam pasos ni srbije ni hrvatske a mogu..i onda ce ti isti koju imaju duple pasose ponovo glasati za te iste politicare za te iste propalitete jer oni mogu putovati.....samo ovaj pazite se svinjske gripe
Jane, govance jedno kolaboratorsko i izdajnicko... ovo je vrlo jasna diskriminacija. Ja sam Ateista, znaci nemam nikakve ugradjene dogme o nacionalnoj ugrozenosti, pa mi je opet ocigledno. Lamija Tanovic koja nikada nijednu rijec nije progovorila na temu nacionlnih pitanja, je takodje ustala... ovo je fasisticki i diskriminatoran odnos EU prema ljudima koji se ne izjasnjavaju kao Srbi ili Hrvati... Srbija nije isporucila Ratka Mladica, pa je usla na konto onog poganog lobiste i masovnog ubice, Haviera Solane. Gradjani u BiH koji se izjasnjavaju kao Srbi ili Hrvati, vise nemaju nikakav interes koji ih spaja u zelji za napredkom drzave, jer uzivaju sve benificije koje i gradjani susjednih zemalja!