"A, zašto ja nemam paketić?"
0

Bijeljina: Podijeljeno 300 paketića socijalno ugroženoj djeci

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Studenti Fakulteta poslovne ekonomije i Pedagoškog fakulteta u Bijeljini danas su socijalno ugroženoj djeci podijelili oko 300 paketića, koji su u okviru akcije pod nazviom "A, zašto ja nemam paketić?" prikupljeni u bijeljinskim supermarketima.

Student Fakulteta poslovne ekonomije Brankica Dragičević rekla je da je ova akcija trajala četiri dana i da su građani u bijeljinskim supermarketima kupovali slatkiše i grickalice koje su ostavljali u korpu namijenjenu za paketiće.

"Zadovoljni smo učešćem građana u akciji. Napravili smo više od 300 paketića, tako da su sva djeca koja su danas došla dobila paketić", rekla je Dragičevićeva.

Ona je dodala da su studenti Pedagoškog fakulteta priredili kreativne radionice u kojima su učestvovala sva djeca, nakon čega je Djed Mraz podijelio paketiće.

Ova akcija organizovana je u saradnji sa Lokalnim volonterskim servisom i bijeljinskim Centrom za socijalni rad, a sprovedena je od 13. do 16. decembra u bijeljinskim marketima "Intereks 1", "Intereks 2", "Bost", "Fis", "Konzum" i "Bingo".