Trgovački rat u bh. gradu
0
Bijeljina je za siromašne Srbijance novi Trst
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca pa su Bosanjci bogati jer ne mogu maci dalje od Zenice nigdje nisu prispjeli, samo u hrvatske serije da ih ovi ismijavaju
Meni je najkomicnije ovo \"siromasne Srbijance\".
Evo kaco , ja lajkam da primam svet racku
Zato sto je ta vjest samo za takve kao sto si ti da jos vise mrznje nabijes u tu svoju glavucu
Imal koji striper među ovim siromašnim Srbijancima?
Po obicaju slika ne odgovara tekstu. Pasat sa Šabačkim tablicama tankuje, a naslov \"Bijeljina je za siromašne Srbijance novi Trst\". Da li je ovaj Čivijaš siromašan?
jbtga, nisu svi bogati ko BOSNiJE.:) Naslova, \"siromasni Srbiijanci\" :) PPPPPogani baljijska
Cuj za \"siromasne Srbijance.\" Ovo siromasne Vam je viska :)
nicija para ne smrdi.
uskoro Bingo megamall i u Bijeljini :P i tada ce ostali morati zatvoriti hahahah
@jah,jah.. Ma ti si upravu. S.r.bija, S.r.bija. T.u.rci i T..eh..eran su krivi. Mi smo pametni, mi smo S.rbi. Jade jedan. Kad Bjieljina nebih bila izuzetak, bi ja bio zadnji da se na ovom forumu javi.
I sad ja ako idem u BN da sipam goriva ja sam siromašan, a nikako neko ko samo želi da uštedi i ne baci pare bezveze ?
Ma hajd to da za hljeba nemaju i nije neka vijest, nego me ovo sa tim granicama i PDVom izmedju braće čudi ?!?! Zar nije Srbija do tokija ili sl. ?!?
cuj poturica sto se javljaju..a u federaciji cvjetaju ruze,hahahahahahaha...crknite u guznom crijevu teheranskom bliskoistocnom..mijenjajte agregatna stanja od cvrstog,tecnog ili plinskog..fuj gnide balijske smrdljive..
HAHAHA! Svi ste vi smiješni i dobronamjereni nacionalisti:-). Ali sad objektivno: Kad im je tamo vlada nesposobna osigurati posla i s tim para za hljeb, onda je ovo dobra vijest. Nevjerovatno je, kol\'ko narod u onom dijelu BIH zaostaje. A oni ih tješe: \"Može PC djelovati kao i Bavari\".....ali u drugom vijeku. Ma to je Eldorado besmislenosti. Uh, ja \"glupan\" zaboravih: RS je Srbija. A što onda Srbija negradi RS? Tačka.