Tuzla ispod snježnog pokrivača
0
Bijeli prah prekrio "slani grad"
Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ojjjjj naslova ko da je aca lukas pisao !
Čuj \"bijeli prah\" Vi fakat niste normalni.....mora da ste usmrknuli bijeli prah pa pisete ovakve naslove!
Tuzla je zaista posebna sto se tice ljudi, aj lajk Tuzla, Tuzla for kapital tovn!!!
Mostarac ODKUD VAMA STRUJA DOLE PA MOZES DA DAS KOMENTAR?
Ovo uslikano kalkulatorom
~~~~~~~Kraljevina Tuzla~~~~~~~
Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu, ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci, a da ti ne izostane zarada? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Bez ikakvih ulaganja. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
Tuzla definitivno jedan od najljepsih gradova u BiH,posebno zene lijepe. Raja je mnogo pozitivnija nego u drugim gradovima.
Darko stvarno ili ne znas ili sta je u pitanju pa su slike ovakve.. Ima i ljepsih prizora, potrudi se malo. I mobitelom bi se bolje slikalo.... A o naslovu nemam rijeci pahulje zovete prahom e stvarno ste promasaj...
Budi ti slobodno i mus/li/man, i katolik, i pravoslavac, pa ako hoces i budista, eskim, vanzemaljac, samo - ne nabijaj to molim te nikome na nos i ne prsi se na sva usta - ja sam TO i TO i radim TO i TO. I vidjeces onda. Normalno da svako ima iritirajucu reakciju i odbrambeni mehanizam. Meni kad dodju pametovat\' one veh-bi-aj \"ovako bi ti trebao\" dodje mi da ih popljujem sve u lice. Opusti se malo.
Svi su ruzni i prljavi, da se ne lazemo. Od Bosanaca nema vecih peksina na daleko. Lafo prica kuce k\'o bombona, a oko kuca peksinluk, ne moze veci. Jos samo fali da i ovi iz Tuzle zapale kakvo smece u \'dezinfekcione\' svrhe!
Bas je lijep grad. I na ovim slikama Jaco :) Svako voli svoj grad najvise, sto je logicno. Meni su gradovi BiH, od Ljubuskog do Bosanskog Broda, od Visegrada do Bihaca, svi lijepi na svoj nacin. I mali i malo veci, svaki ima svoje cari. Pozz iz Sa
Lijepa Tuzla. Tuzlaci uvijek raja bili i ostali. Steta sto smo daleko jedni od drugih.
Bolje vam je budite mirni da vam ne bi ukinuli struju i proizvodili je samo za sebe. Tuzla rules!
a brate mili fotografija, sorry ali jako lose. ima li iko .ebeni stalak u ovoj drzavi
@ IV Kakve ti to dezinformacije širiš???? Ko je to u Tuzli kome zabranjivao ikada da ispoljava Islam ,Katoličanstvo ili Pravoslavlje???
@tuzlak 785: Tri vjere, jedan grad? Isprazna floskula. Pokušaj npr. bit musliman u pravom smislu riječi (dakle klanjat, ne konzumirat alkohol, ići u džamiju i sl.), da vidiš tu toleranciju na djelu. Da ne misliš da provociram uradi to kao neki eksperiment, čisto da vidiš da mi nije namjera provocirati niti bilo šta. I javi nam rezultate kako si prošao u našoj tolerantnoj i divnoj Tuzli. :)