Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu se oni predomislili nego se prepali za fotelje kad su vidjeli kako se narod digao i poceo prijetiti...bravo MI,bravo Krajino na dobijenoj bitci, ali preostaje nam još da dobijemo rat za Unu! Još jednom SVAKA ČAST
Ovo vi meni namjerno svaki dan stavite ljepšu i ljepšu sliku Une? ...:) I lajk za vijest!
Za ovaj kanton treba povećati cijenu struje procentualno onoliko, koliko bi planirana hidroelektrana davala u mrežu, a zbog njihovog idiotluka neće
Jedina ispravna odluka, samo se pitam ko je bio taj "pametnjakovic" da skonta gradnju hidrocentrale na Uni? Treba ga pod hitno razalovati svih funkcija i poslati na psihijatriju. Eh moja zemljo, to ti je kada neuki dodju na mjesta samo zbog clanstva i prijateljstva u politickoj partiji. Taj kreten sigurno je mislio dobiti pinku, a sto posto nije krajisnik koji voli Unu. Neki doslo.
vec si se ti emdzade ogrijesio ovo ti necemo zaboraviti....izbori su iduce god.u oktobru tad ti istice rok trajanja
Dobar potez,za pohvalu.Samo to nije dovoljno,trebate sve koji su donijeli odluku o gradnji zatvoriti u ludnicu.Doživotno..
E tako je mirza, zatvoriti ih u ludnicu.
Sve mi diraj, Unu mi ne diraj!
svaka čast, odlična vijest!!
Ko bi rek'o cuda da se dese... i kod nas nesto normalno da se desi na politickoj sceni
Vijecnici, mame vam prodane
udružena zločinačka banda SDA
još sam ovde u ovoj žabokrečini ;))