Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imas poklon , nisamse specijalno opredjelijo za tebe , ali kadsi tu : POKLON / PRIJATNO JELO. Vjerovatno sam te pogodio, sta kazes.
gdje si big? opet seres! seljacicu mali .... ma kako si mi samo pametan.
Moj ESCOBARE , POSJETI malo psihologe oko tebe , vjerovatnoih ima , da utvrde dijagnozu , vjerovatnoti nedostaje mnogi zareza u glavi DLAKA . Pozivam mnoge korisnike dase ne ogledaju na tebe i mnoge druge koji podrzavaju ili na neki drugi nacin ucestvuju u svercu ili su u kontaktu sa drogama , da se distanciraju od droga i da ima mnogo drugi nacina i sistema dase nadje za zabavu .
rastaFaria nacuclaj mi se karine smradino jedna sto si ljubomoran haha a ovom sto zeka da treba jaccati policijski sistem haha to je pravo smijesno i slobo je imao jaku mozda najjacu policiju na svjetu pa svi znamo kako je bilo u srbiji,raji nista drugo ne preostaje nego da rastura kako bi prezivjeli i to bi legalizovao, dakle proizvodnju i izvoz iz bosne, isto tako rute heroina bi obezbjedio sigurnim tako da sam horse ide preko Bosne ka zapadu... smrtne kazne uvesti za korisnike i sitne dilere horsa a ostalo sve dozvoliti....
Naprste mozete izbrojati da ima dobri i posteni ljudi sa tog kraja. Sve neke lopine , lazovi , prevaranti , drogirasi . Samo jacati policijski sistem , da razbiju ove sitne balavce , klince , bolesne tipove.
Glad u vojsci armije BiH, kriminal, zoonoze, droga, odlazak mladih u svijet i svaka opstrukcija BiH SU NASTAVAK RATA. CILJEVI ISTI=SMRT PODJELA BOSNE
sta reci, tih 200 stabljika je nista u odnosu koliko u nas u bihacu ima toga sranja, tako da je to samo jedna kap u moru bihackih tajnih dilera. Mi se ne bojimo za nasu robu.
sigurno ti je tata neki guzonja pa se pucash kokom mater ti jebo svoju
evo pitaru radi se radi :) jes cuo da je prekinuta tekma izmedju dvije selekcije Jamaice i Kolumbije??? Navodno jamaica ultrasi su spushili sav grass na stadionu dok su tifoze kolumbije isniffali out liniju... ______________________ $
Mrs u picku materinu seljacku,nikog ne tjeram da gleda link glavonjo retardirani
a glupana nafuranog... sta ima kokainska mafijo?!
TRAVA JE ZA PEDERE I HOMOSEKSUALCE, A COCA ZA PRAVE ZNANCE!
alkohol,droga,stadion i zene! nista vise u zivotu ne zanima mene! limvo likce!
Hatka,Hatka jebo li te patak...Hhahah
Sve to treba pozatvarati !