Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi se o čovjeku koji nikad u životu nije uzeo marku koja nije halal i sva Krajina zna da mu kad je poštenje u pitanju niko ne može ni riječ reći. Ovo mu je spakovo Tihoni a isporučio Lipovača. Poklopili im se interesi.
ne cudi od sda...nije bitno jel Asda ili bezA sda...samo njihov odbor ima imedju sebe jedno 600 godina murije,a o bakiru da ne pricam...internacionalni svercer,diler,interpol ga istrzauje za ubistva ugljena i leotara...i boga pitaj sta jos...kolko su gradjana i institucija opljackali..jedini krivci zna se