Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise religije manje ekonomije. Pogodak u sridu.
@Loki4 ovo nije tacno, Hrvatska bi trebala biti prva, pa Gruzija, pa Armenija. Tek onda ove drakule i vampiri iz Transilvanije pardon Rumunije. Hrvatska zbog Bobanovih radikalnih katolika iz Medjugorja i Hercegovine a koji su naselili Zagreb i Dalmaciju trebala biti prva. Zato masovno sada naseljavaju Irsku, koja je katolicka clanica EU kako ne bi u protestanskoj crkvi se molili.
Skandinavija najrazvijenija u evropi, najveci zivotni standard..Svedska, Danska medju zadnja tri mjesta.. Njemacka 5 "odozdo", Svicarska 6-7 "odozdo". Bosna, Rumunija, Hrvatska, Srbija sve beton drzave u vrhu, sve vjernici. E mali isprani mozgici!! Samo da vam kazem i da ce vas bog kazniti ako ne glasate za svoje vodje Covica, Bakira, Mileta! Crkve i dzamije ce vas se odreci, izdat ce te vjeru! E moji isprani mozgici
Pa religija, kocka, praznovjerje i kriminal cvijetaju u primitivnim, siromasnim drustvima. Nema tu nista cudno, ljudi nisu u mogucnosti da se edukuju, da si ispune zivot, pa se okrecu praznim obecanjima i laznim nagradama u nadi da ce im se magicno zivot promijeniti.
zato smo tamo gdje jesmo, i po ovoj listi se vidi da sto vise religije to manje napretka. Dovoljno je pogledat top 10 i odna donjih 10 ¯\_(ツ)_/¯
@furiosa123 Kriva religija ili krivi mi?
Dzaba nam sto smo 6. na listi kada ubijamo, lazemo i krademo. Za ramazan se svi pretvore u mumine, a kad dodje bajram baklave se sapiraju alkoholom u dzematu "Walter".
interesantno da sto je siromasnija zemlja to je religioznija, samo onako primjecujem.
Zato se zemlja trese 😀😀😀
To je ono kad tz analiticari uzimaju google i YouTube i drze se na izjava protivnika BIH !! 70% gradjana nije religiozan
Kada su "komunisti" terorizirali ove predjele bilo je malo vjernika, ali su bili pravi vjernici. Ovi današnji hrle u vjerske objekte samo da budu viđeni, malo tu prave vjere ima.
BukevarVozova,bole te i milimetri puta u BiH više već nas vaši genocidni kilometri
Medju prvima u religiji medju zadnjima po obrazovanju... hmmm... :)
Kako nećemo bit vjernici, molimo se da ova trojka sjaše s grbače.
Niđe veze...
Da Bog da da jeste, ne bi se radilo ovo šta se radi. Rezultati su na papiru, a ne u djelima. Acta, non verba vazda je bilo, sve ostalo je prdimahovina.
Prije džume i poslije se najviše talova dogovori.
Vidiš estoniju, švedsku i ostale države na dnu i skontaš koliko nas je religija unazadila, ali bit će nama bolje, dat će nama bog!
To je tipično za neobrazovan narod. Drugi mu i postavlja i rješava probleme.
Kocnica drustva religija