Broj turista raste, ali ne i prihodi
99
BiH - zaostala turistička destinacija?
Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I niko ne smije da reaguje, NE SMIJE JER U HERCEG BOSNI ne vrijede Zakoni BiH. primijer.Konzum Tromedja Citluk prima kune kao sredstva placanja ????
A sta je sa piramidama? Jesul hin otkopali?
sad oonavjas moje postove.bjezi ba slino jedan skontaj se sta hoces u zivotu ne balegaj to netu bezzzzzz
svi smo mi commi :S
Stvarno si sam sebi umislio da si nekome bitan...zalosno..poslusaj svoj savjet koji si dao meni!
A STA MU RECI KAD IMA PRAVO, JESMO RAZBU POSTALI KASABA PO SVEMU, ZAR NISMO????
dobar ovaj commi, počinje mi se sviđati od kad je skinuo rukavice commi samo ti nastavi :S
znaci ti si vec ocijenio mene kao osobu ono znas me u dusu i kako funkcionisem hehehe kakav si ti patetik likcino
ni blizu brat on je jedan kalsicni predstavnik gotovana tipa rdjavom k.... i dlake smetaju mijesa brzine ko trineska
Ja se ne zalim, nego ukazujem na cinjenice i stvari koje ne valjaju, a ti si jedna od njih. Ne zasluzujes ni ovaj odgovor, ali danas nesto raspolozen...uzeo sam par takvih levata kao ti..:)
pa ako ti je ok zasto onda pizdis po netu nije mi jasno.sta ti smeta?vehabije u tuzli vehabije i pucacina u sarajevu? al te prenosa opasno sa sandza na vehabije pa na vladu.da ti roki nisi lijeceni ovisnik mozda. koji si ti plicam momak dragi ;)
PODERA VAS COMMI KO FOCAK RODNI LIST! HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HAHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
A to je onaj grad ljepota serijata i pogubnosti demokracije? Cijela Tuzla jedan k"uran muzla...onaj vehabijski...:) Sto bi se roknuo, meni je dobro, tako mi i treba. Dobar posao, dobra plata, svi me gotive, nista mi ne fali! Vidi Tuzlak dosao propovjedati o ljepotama protu-ustvanog obaranja drzave ..:) Hajde sine, obrisi sline, a iduci put kada pokusas da mi se obratis pokazi prvo alpinisticku.
prvo nisam iz sarajeva uopste; dalje nisam ni sandzo; dalje tvoji postovi odaju tvoj karakter .isfrustriran si do daske i nemas ni manire ni takta u svom ludilu. ujutro mrzis sebe a posle podne citav svijet.ako si mlad onda te razumijem ako ne onda si obican isfrustrirani supcic.najbolje ti je rokni se ,skrati si muke buraz. pozdrav iz tuzle
Kakav bivsi! Jos uvijek sam u SVOJEM gradu za razliku od tebe Sandzo. Nisam ja nikome isao, opet.. za razliku od tebe. Papcino kajmak ti curi iz dzepova,a dobro nastavljas politiku "sidjimo u gradove-pobijmo gadove". Ni jedne vise. Nemas aplinisticku dozvolu...:)
svasta pricas.vidi se da nisi mako dalje od makarske.na zapadu je normalno da se dijeca sama pobrinu za sebe i osamostale sto prije. dok u zemljama koje navodis upravo rade obrnuto.dalje zapadne zemlje su konijalne sile voema bogate i gotovo nikada nisu ratovale na svom teritoriju dok je balkan podlozan tome svakih 50 godina.zato ne razmisljaj puno nazuljat ces mozak ;)
e pa tu smo.bivsi sarajlia ;) neka te tu gdje si .uzivaj nisi bolje ni zasluzio.iz sehera u rupu. crkni u svojoj mrznji papak takvim kao ti je ostalo samo da svoje frustracije ispucavaju po netu.barem vam je to dostupno