Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LOJAVCI , PO.PUSITE MI KUR.CINU SVE SA KOZICOM, MAMICU VAM LOJAVU SAMO JE NOZ U GRLO ZA VAS LIJEK SRPSKA SREBRENICA ! HAHAHAHA
Stoka b...jska sa njima ne treba imati nikakve diplomatske odnose.
RS 19.08.2009. u 13:09 Tako je bosanac. Nema diplomatskih odnosa izmedju pederacije i Republike Srpske dok ne priznate zlocine i zatrazite oprostaj Cega???? Smrdu jedan Smrdski, familije ti se na ka ram vlaske. Vi ste Barbarine 20 vjeka. To zna cjeli svjet i to svakim danom potvrdjujete u Den Hagu. Vi ste tolike zlocine pocinili. Vi ste neduzan narod ub ijali, silo val, klali, pljackali, otimali. O tome ima hiljade zapisa I svJedoka. I jos imas hrabrosti da kazes obratno. Vi ne samo da ste najveci barba ri na Balkanu, vi ste ujedno i najveci lazljivci na Balkanu. Eb\'o vam Dobrica Cosic svima ma mu. Ma ukratko Bagra! Smrdi jedni! Uh Smrdu jedan.
Ovaj M sto komentira. Kako bolan vi Srbi (Bosanski Ortodoksi) volite da zivite u lazi. Laz je da su Ejup, Sefer i svi ovi navedeni zlocinci. Zelite da izjednacite strane. Ako ste ljudi, priznajte da su Srbi cinili 99.9% zlocina i izvinite se kako bi generacije mogle da nastave dalje da zive u zdravim odnosima. Ali sve je ovo uzalud, jer vi Srbi zivite u lazi a mislite da je to \"Mudrost Srpskog Naroda.\" Poznata je poruka Srpskog oficira iz prethodnog rata, koja je stajala u Zemaljskom Muzeju: \"Laz nas je ocuvala koliko i hrabrost.\" Sto se tice Srbije, ne trebaju nam odnosi sa neprijateljem koji koristi Bosanske Srbe za svoju politiku Velike Srbije, sve dok i oni ne priznaju istinu i odgovornost za agresiju u BiH. Kada bi to ucinili onda bi BH ambasada u Beogradu bila uredu.
RS, nakaram ti se cele familije. Smrdu jedan vlaski, barbarino 20 vijeka.
poserem se na sve sto je srpsko, niti nam trebaju niti im trebamo. daj da ovo rijesimo jednom za sva vremena
Tako je bosanac. Nema diplomatskih odnosa izmedju pederacije i Republike Srpske dok ne priznate zlocine i zatrazite oprostaj
Šta će nam ambasador u neprijateljskoj državi koja je izvršila agresiju na nas te počinila genocid? Sa tim barbarima treba prekinuti sve diplomatske odnose! Kad se jasno izvinu za GENOCID te počnu obilježavati 11.juli kao DAN SJEĆANJA NA GENOCID U SREBRENICI onda možemo razgovarati o normalnim odnosima!
LOJAVCI, JEL TIJESNO U 24 % ? HAH HAHAHA TAKO VAM I TREBA... JOS SANJAJU O DRINI... dRINU VI MOZETE VIDJETI SAMO NA RAZGLEDNICAMA
Htjeli ste zid na Drini , sad imate zid oko Balistana.
a sta od agresorske zlocinacke zemlje i ocekivati ...
Sta je s tobom? Njih ne mozes uhvatit u Federaciji ! Oni su u Americi, Turskoj, Srbiji (Sandzak i Kosovo), u Engleskoj (London), Francuskoj.. itd.
Postavite ambasadora na Kosovu i rijesen probljem....
tacnije od posljednjih tropredsjednickih izbora, najpogubnihih od prvih visestranackih iz 1990.
Sagraditi zid oko Federacije i onda uzivati ! Dok ne pohapse ratne zlocince kao sto su Ejup, Hare, Atif, Sefer, Delic, Sakib, Divjak i ostala bagra, sa njima ne treba imati posla!