Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da nisu ruminija i bugarska u boljem stanju, sjetit se u kojem su stanju bili a i danas te dve drzave koje sam naveo a i madjarska...ovo je cisti rasizam i islamofobija sta se radi bih-i, albaniji i kosovu sto se tice ukidanja viza............;srbija je najopasnija zemlja koja je puna korupcije, kriminala, ratnih zlocinaca, mafije ,terorizma internacionalnog pa joj ukinuse vize.........ratko mladic slobodno seta beogradom, u svjesti pojma demokracije i pravde to nebi nikad bilo prihvaceno osim kod onih koji su podrzavali etnicka ciscenja i genocid bosnjaka, hrvata i albanaca......................
Ketrin, a šta misliš o tome da vi britanci vratite Folklandska ostrva Argentini?!! Ti ćeš da pričaš o Kosovu, žabo ružna.
smirite se ako mozete, ove EU samo salje signale da se pocne podjela. tipicna EU igra. Zapamtite, EU se sastoji od fasista, fasista i fasista, ne ocekujte nista dobro.
yebem te retardirana. dolazi po lijekove.
mi hercegovci ulazimo.
PROPOZICIJA: Zasto nebi ubrzo Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Nezavisna Republika Kosovo-Dardanija ZAJEDNO dale tuzbu protiv nacisticke genocide fasisticke srbije ZA sve sto je radila od 1991-e godine do 1999-e godine ,za ratne zlocine Hrvata, Bosnjaka, Albanaca u Hagu a i u svojim legitimnim drzavnim sudskim institucijama?! ZAJEDNO smo jaci i to bi bila velika pobjeda pravde i zauvijek kraj srbskoj krvolocnoj bandi SANU ideologa koji i dalje cuvaju hitlera ratka mladica i hadzica ko i ostale vise hiljada srbskih ratnih zlocinaca i siledzija?!BiH4EVER!
Treba Bosnohercegovci ANGAZOVAT advokate i pravne internacionalne i domace strucnjake i DOBRO vidjet DALI internacinalnim i domacim zakonima a i onim USTAVOM od 1992-e godine GT-a ima LEGALNO postojanje na cemu i kak je nastala!!! TREBA udarit u SRZ istine i pravde a i haskom sudu!!!!! jer taj sud PLANSKI odugovlaci i ne daje presude glavnim ratnim srbskim zlocincima i NE DAJE ULTIMATUM nacistickoj srbiji za isporucenje hitlera ratka mladica!!! PROBUDITE se Bosnohercegovci nemate vise sta izgubit vec pola drzave i svoju NACIJU i DRZAVU BiH-u a i sami sebe!!BiH4EVER! !
Kara li sta ovaj Pipo u zivotu? Get a life, man!!!
to znaci da ce bih 2012 hidzretske uci u eu
koliko je samo srbija tolerantnija od EU. u EU BIH moze samo jedinstvena, a u srbiju moze i jedinstvena i podjeljena.
priznajem da smo mi srbi ubice, siledzije, genocidasi, teroristi, manipulatori, inernacionalne profesionalne ubice, lopovi teritorija i pljacka drzava al opet nam niko nista nemoze jer su srbi izmisljeni za internacinalnu pljacku balkana a pogotovo bosne i hercegovine.
Jadna G-djo Ashton kad ste dali ruku jednom genocidasu koji sigurno svakodnevno ljubi u rukuje s hitlerom ratkom mladicem!!!!jer on licno cuva hitlera srbskog genocidasa ratka mladica vec skoro jedanaest godina! A ovaj fol kak je nacisicka genocidna krvolocna srbija za integitet suverene drzave BiH-e isto ke ko da je izajvio mi UNISTAVAMO drzavu BiH-u vec dvadese godina i USKORO sizemo do cilja uz popmoc MZ-e i EU-e!!! A sto se tice sjevernog Kosova, znaju genocidasi srbi sto se bore za sjeverni dio Kosova-Dardanije a to je RUDA i NAFTA!!!!! A dje je ULTIMATUM nacisickoj genocidnoj srbiji za isporucenje hilera raka mladica i hadzica?!
i uk je jedinstvena: engleska, skotska, sjeverna irska, vels. i ne treba im vise samostalnosti nego sto imaju unutar uk. no problem!