Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za @Muslimana 26.10.2008. u 08:43 1.Ponosim se svojom materijalnom bijedom, i bogatstvom ljudskoga duha - jer se 2. ne klanjam stranackim bogovima - jer nisu i nikad, cak ni nedjeljom nece biti - 3.gospodari moje materijalne bijede ni duhovnog bogatstva i obratno - 4. nisi sposoban shvatiti svakome jasne pojave i pojmove . ********* ti si samo tek jedan iz jata lesinara koji zive za mrtve i od mrtvih i - drugi puta mene preskoci - - ili kada drugima budes htio replicirati - prvo 100 x procitaj da ti se opet ne prikazu nigdje napisane rijeci.
Neka si ti poranilo, bijedo ljudska 5do5. Nedjeljom se vazdiglo na sabah prdit, mjesto da klanja sabah namaz i prepusti se Bogu, Gospodaru tvoga jadnog života. Iz tvog glupog i nerazumljivog teksta, razumljive su dvije stvari. Prva je to da si četički fašista, a druga da si spomenulo nekog NOVOG Hitlera, pretpostavljam Milorada Dodika-Smrada. Vidiš, taj dio teksta i ta konstatacija da je Dodik govnar i džukela čine, tvoje naricanje koliko-toliko čitljivim. PS. Vidimo kako 5do5 proglašava Pesnika \"islamistom\", a da pojma nema ko je postavio \"pesmu\". Tipično za Hitlerovce kao što je 5do5 koji bez ikakvih indicija, a kamoli dokaza optužuju muslimane, dok GENOCIDAŠI-četnici za ubijenih 300 i protjeranih i opljačkanih 25000 ljudi dobijaju 6 godina uslovno, ili se čak puštaju na slobodu. To je četnička (hitlerovska) pravda-krivda.
- pokusavaj ti placeni k.... od ,,pesnika\'\' - kopanjem starih rana citaj grobnica iskopati nove - bitno je da je stipe obraz svoje nacije u bih vec ocistio - - dodik posjeduje neoborive dokaze ko je kod njega - kako - s kime - CIME - kada i gdje - lobirao ,,njegove prijetnje o federalizaciji i otcjepljenju\'\' - tzv. ,,rastjerivanje MZ iz BiH\'\' - i ko je u cjelini - cime - i sa kojim povodom platio - njegov tzv. - ,,jezik mrznje\'\' - iz cijeg se izvora napajao njegov lazni kleronacionalizam - i na kraju bijednice sranja od imitacije ,,pesnika - izvjesnu i vrlo skoru odgovornost za deislamizaciju - prije svega pred sacicom muslimanske populacije - a potom pred cijelim svijetom - s debelim i neoborivim argumentima - nece snositi niti 1 neislamista - jer dio od novonastale bh populacije - ima ,,svoga\'\' jednog za sve prethodne i buduce nikad ponovljive sljedbenike lika i djela ,,vrijednog\'\' - novog hitlera - koji ne samo da je krvlju svojih sljedbenika oprao obraz milosevicu, karadzicu i mladicu - nego je velicina njegovog kleptokratskog fasizma - nadvisila i hitlera - sto vec svima osim njemu postaje vise nego jasno.
MOJA REPUBLJIKA „MOJA“ REPUBLJIKA I NIJE MOJA, JER NE PRIZNAJE SVIJETLOST I NE ZNA ZA BOGA. ONA JE SMRT, ONA JE ĐAVO, JER NE PRIZNAJE LJUBAV, NE PRIZNAJE PRAVO. NEKOĆ SU OVDJE ŽIVJELI LJUDI, A JUTROS SE SAMA SOTONA BUDI. NA SVAKI NAČIN PRLJAVA, A SAMO ETNIČKI ČISTA, DOK GOD POSTOJI BIT ĆE SMRDLJIVA, LEGLO FAŠISTA I ČETNIKA- NACISTA. SVIMA „OSTALIMA“ ONA JE MRSKA, KRVNIČKA, GENOCIDNA, I NIJE ČAK NI SRPSKA, NEGO... ......F A Š I S T I Č K A!
recimo da sam ja bosnjakinja - sto podrazumijeva i da sam vrla muslimanka a onda sve sto ide uz to - prije i poslije svega svoj identitet i lojalnost ukidacima genociditeta - trebam kolektivisticki retardirano i konstantno ponavljati - ,,rs je genocidna tvorevina i treba je ukinuti\'\' - sto je izvan svake pameti jer cio narod kvalificirati kao par osoba ili grupacija - nije nista drugo nego otvoreno izazivanje ponovog krvoprolica, sto bi medjunarodnoj zajednici bolje bilo sprijeciti nego lijeciti - jer ako se u srcu evrope opet desi rat - posljedice po medjunarodnu zajednicu i evropsku uniju ce biti pogubne - jer akteri organiziranog kriminala koji su se obogatili u peroodu 1990.-2008. su ludaci - sa kojima ce imati neviđenih problema i koji ce im se obiti o glavu na nacin da ce popucati po svim savovima. jedna od najboljih preventiva u smislu zastite balkana i evrope je - popis stanovnistva u bih - i sve koji su pristigli u be i ha od 1992. pa nadalje - treba vratiti u maticne zemlje. U najboljem slucaju kome se i sama EU nada je auto deislamizacija bosnjacko-muslimanske populacije - a ako uzmemo u obzir da je svakome covjeku njegov kao i zivot svakoga drugog covjeka najvrjedija Bogom data privilegija - onda se svim civiliziranim i demokratskim sredstvima - niposto ratom - svaki covjek se mora boriti za svoj i zivot svakog drugog od sebe i drugacijeg - covjeka.
NAMA ANTIFAŠISTIMA JE NAJBITNIJE DA JE ČETNICIMA \"KOLIJEVKA\" RIKNULA, I DA JE KONAČNO UŠLA U VELIKU PORODICU NAPREDIH EUROPSKIH ZEMALJA ;-) ...SVE OSTALO JE - NEBITNO!!!!! SVE ĆE TO NAROD POZLATITI, ALI BEZ KOLIJEVKE JE NEMOGUĆE ŽIVJETI, JER SLIJEDI PROPAST ;-) REPUBLIKA KOSOVO!!! AAAAAAAA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!!!
Jedinstve Bosna ne postoji to je samo fikcija retardiranih Bosnjaka Odes u Zapadni Mostar sve hrvatske zastave hrvatska obelezja svi se izrazavaju kao hrvati i tako veci deo Hercegovine gde zive Hrvati to isto samo x10 u RS srpske zastave srpska obiljezja niko Bosnu ne jebe ni strucno to je celovita istina sve ostalo je samo zabluda jadnih al\' ko ih jebe i nisu neki ljudi
.SRBIJA-SMRDIJA VELI: USKORO ĆE NAM I REPUBLIKA KOSOVO UVESTI VIZE, PA KUD SMO PRISPJELI, KUDA ĆEMO??! A \"BRAĆA\" CRNOGORCI SU NAM JEBALI MAJKE U ŽVALJE, I PRIZNALI \"JEDNOSTRANO\" (A KAKO ĆE DRUGO BIT NEGO JEDNOSTRANO?? - GLUPI ČETNICI) PROGLAŠENU REPUBLIC OF KOSOWO!!! :-( JOJ, JOJ, JOJ!!! NEMOJTE \"BRAĆO\" CRNOGORCI, NEMOJTE I VI!!! NEMOJTE NAM I VI VIZE UVESTI, PA NAM NEMA NIGDJE MRDNUTI, A TAKO BILO LIJEPO NA MORU REPUBLIKE CRNE GORE! ;-) AAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA!!!!! :-D :-D
@senada bč - jedini pravi put je neurohirurska intervencija - lobotomija - tvoga i mozgova svih koji imaju ngon za ubijanje.
MNOGO VOLIM DA SISAM ! MNOGO! AHAHAHAHHHAAAH!!
..SRBIJA-SMRDIJA VELI: USKORO ĆE NAM I REPUBLIKA KOSOVO UVESTI VIZE, PA KUD SMO PRISPJELI, KUDA ĆEMO??! A \"BRAĆA\" CRNOGORCI SU NAM JEBALI MAJKE U ŽVALJE, I PRIZNALI \"JEDNOSTRANO\" (A KAKO ĆE DRUGO BIT NEGO JEDNOSTRANO?? - GLUPI ČETNICI) PROGLAŠENU REPUBLIC OF KOSOWO!!! :-( JOJ, JOJ, JOJ!!! NEMOJTE \"BRAĆO\" CRNOGORCI, NEMOJTE I VI!!! NEMOJTE NAM I VI VIZE UVESTI, PA NAM NEMA NIGDJE MRDNUTI, A TAKO BILO LIJEPO NA MORU REPUBLIKE CRNE GORE! ;-) AAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA!!!!! :-D :-D
...SRBIJA-SMRDIJA VELI: USKORO ĆE NAM I REPUBLIKA KOSOVO UVESTI VIZE, PA KUD SMO PRISPJELI, KUDA ĆEMO??! A \"BRAĆA\" CRNOGORCI SU NAM JEBALI MAJKE U ŽVALJE, I PRIZNALI \"JEDNOSTRANO\" (A KAKO ĆE DRUGO BIT NEGO JEDNOSTRANO?? - GLUPI ČETNICI) PROGLAŠENU REPUBLIC OF KOSOWO!!! :-( JOJ, JOJ, JOJ!!! NEMOJTE \"BRAĆO\" CRNOGORCI, NEMOJTE I VI!!! NEMOJTE NAM I VI VIZE UVESTI, PA NAM NEMA NIGDJE MRDNUTI, A TAKO BILO LIJEPO NA MORU REPUBLIKE CRNE GORE! ;-) AAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA!!!!! :-D :-D
MNOGO VOLIM DA SISAM ! MNOGO!
KOPIRAS,KOPIRAS....UPRATIO SI DA SAM GLUP KO KURAC, PA ME MALO ZAJEBAVAS. NIJE TI FORA, LAKO TI JE ZAJEBAVATI BUDALE POPUT MENE ! NISAM JA KRIV STO SAM GLUP I STO SAM REZULTAT MAJCINOG NEUSPJELOG POKUSAJA, DA SI IZVRSI ABORTUS SJEKIROM . JEBI GAAA, POTKACILA ME MALO PO GLAVI....I ETO !
...EEEH , DA HOCE DA SE PONOVO ZARATI. PA DA SE KOLJE NA SVE STRANE, DA SE UBIJA SVE PO REDU, RUSI ,PALI ...MA MILINA. ARMIJA BIH NA CELU SA AKADEMIKOM EL FATIHOM ! JEBO MIR,DJEVOJKE ,ZIVOT ,LIGU SHAMPIONA . JEBO SVE, BIH JE MUSLIMANSKA. POBITI CEMO SVE SRBE ....A POTOM I HRVATE,ONI CE SJEDITI SKRSTENIH RUKU I CEKATI DA IH MI POBIJEMO. NASA POVIJEST JE INA CE PREPUNA RATNIH POBJEDA I VELIKIH BITKI . SRBI SU INACE NAROD OD JUCE , POGUBILI SU SVE RATOVE OSIM PRVOG I DRUGOG...DODUSE TRECEG JOS NIJE BILO. SRBI SERU DA SMO MI SITNA BORANIJA I DA SU UGLAVNOM DOBIJALI PREKO LEDJA OD VELIKIH SILA .a STARI EGIPAT SA RAMZESOM NA CELU ?A MUJO HRNJICA? AHAHAHAHHHHHAHAH ! A ZMAJ OD BOSNE ?šTA? I ON BIO SRBIN? E JEBIGA!