Nismo ispunili uslove EU
0
BiH sama sebi nametnula sankcije
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ako su bošnjaci toliko multietnični i napredni , a srbi i hrvati toliko zaostali zar nije najbolje da se rastanemo pa da nam pokažete kako se to radi .
@zeleni zub Nista tu nije sam kriv Dodik, on radi za svoj narod. Problem je sto Federacija nema trenutno politicara koji se moze Dodiku suprostaviti. Nasi politicari su u vecini slucajeva ...............da ne navodim. Kod nas se jos uvijek bira po ratnim zaslugama, i mi hocemo u Evropu?
nije BIH nego politicari!!!!!!
ne moze se u Evropu dok se ne donese zakon o vracanju otetoga
nama treba sadaka iz eu
TI dju*bre cet*nicko, ne mjesaj Hrvate u ovom sra*nju! Sve ovo sto se desava u BiH, za sve su krivi tz \"srbi\" I ova desavanja sa Hrvatima, to je Dodikovo sra*nje.... Ja sam Hrvatica i ne moze mi nitko reci, da mene voli \"srbin\".....on bi ub*io svoga brata za stolicu...... PS probudite se ljudi i ne dajte da nam zloc*inac ispira mozak! BOK!
Gdje nadje debeljka zubatog sa protezama hahahahahhahahahah kadga Zlatko uhvati za usi pamu istegne usi ima sav tvoj debeljko Dodik dase ukenja pa da ponovo usmrdi okruzenje hahahahhahahahahhahah Gdje nadje tvo zakasnjelo debelo djete koje voli puno da jede i da prosipa gluposti na TV , radiju , intervjuima hahahhahahahhahah bas sime nasmijo sa tvojim debelim zakasnjelim djetetom hahhahhaha
E bogami ima, samo mu treba pružiti šansu! DODIK!!!!!!!!!
Pa stacemo sa ovom djecom koja neslusaju i nerade domace zadace Ali su ova domaca djecurlija dosadna glavata , zubata sa protezama i vole dase vozikaju u skupocjenim vozilima ali neslusaju o djeco djeco stacemo sa ovomm djecurlijom hahahhahahah
A kad smo to mi bili sastavljeni ?? Zar smo mi zajedno ?? Imate drzave, bujrum napolje, a RS je nametnut glupim ugovorom i radi toga Aliji nikad necu to oprostiti !! Bolje smrt, nego dusmana za komsiju !! A mogu se kladit da ti uopce i nisi Hrvat, vec netko drugi tko bi zeljeo pokvariti nase odnose. Zapravo, imam i Srba i Hrvata puno za prijatelje jer su dobri ljudi, al\' mrzim usta*e, ce*nike, bal*je ! Btw. cura mi je srpkinja i volim je najvise na svijetu ! SMRT NACIONALIZMU !!!!!! ;) ;)
@hrvojehorvat nemate vi gdje dalje od krampa i motike :)
SDA,SBIH,HDZ,HDZ1990,SNSD,SDS Bagra i lopovi iz ovih stranki su krivi za sve najgore sto se desava u BiH, ONI SU KRIVI I ZA SANKCIJE ,SIROMASTVO I BIJEDU !
Dosao ti net u selo ?
Kakva EU koja nam je nametnula embargo? Mi se trebamo ujediniti sa Iranom!!!! Jedan smo narod, jedna vjera, insallah uskoro i jedna drzava!
HAHAHAHAHAHAHA
Najidealnije da skupimo tu djecu koja ne zavrsava domaci zadatak pa dih malo po guzi izmlatimo hahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahah Sta raditi sa djecom koja neslusaju i ne zavrse izvrse domaci zadatak moraju dase kazne . Ko moze u ovom moemntu da izlupeta tu djecu po goloj guzi hahahhahahahahhahahahah