Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za tebe i nije vise nego da nastavis cuvati ovce po romaniji.
previse si glup da bi ti se takva pitanja postavljala !!!!
a koji si ti k.rc da tebe neko extra pita, bih stranke su imale predizborne kapanje i na njima su iznoseni stavovi njihovog rada u buducnosti, one su izabrane od naroda, znaci referendum u vezi toga je vec bio onog trenutka kad se glasalo za te stranke, sto znaci da je sve legalno i da je sve volja naroda koji je izabrao predstavnike koji ce se boriti za ulaz u NATO i EU, u demokratiji i normalnom zdravom svijetu vecina odlucuje, entitet nije volja naroda, to je nametnuto sretstvo za prestanak rata od strane MZ, vecinski predstavnici u parlamentu bih imaju pravo da se odreknu tog sporazuma legalno ali opet su problem fasisti s koji je tesko izaci na kraj i jedino rjesenje je rat pa se zato trazi pomoc stranaca jer svako normalan ne zeli rat u svojoj zemlji.... volja fastista je opet nesto drugu, oni mogu blokirati to svojim nekim nelegalnim zakonima i koprcati se ko janje na raznju ali babo je ruco....BOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pa pita li iko nas bi li mi tamo????
a sta ce sad dodik reci
Aferim Zeljko pravi Predsjednice,ja bih tebe za Predsjednika nase drzave,Inzka za podprijesednika,Gregorijana za Ministra sigurnosti i unutrasnjih poslova,Alkalaja i dalje gdje je,Ahmeda Burica za Ministra kulture,Divjaka Generala Armije BiH,uh kad bi se ostvarilo,Silajdzica za Ministra ekonomije i investicija,itd... BiH4EVER!
NISU! Ali Sven jeste.
Odgovorite mi dali su Miladin i Nikola srpska imena ? Popunjavm križaljku pa mi je hitno potreban odgovor !!!