Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ima ikakve iskrenosti i pravde prvo bi trebalo Dodika uhapsiti jer je jasno ko dan da godinama radi na štetu svih u državi i gura nas sviju u rat umjesto da krenemo iskreno naprijed i bez belaja koji nije nikom potreban. Da budemo iskreni i Bakir je sličan Dodiku samo po lopovluku i on bi isto trebao sa njim!
Svaki treći komentar vi spominjete rat, a kao za jedinstvo ste. Loži vas Dodik mo majmune.
Znači li to da će se morati poštivati zakon? Ako ne znači, ako je kao i do sad, popišaj ga...
trebalo bi pola drzave pohapsiti ako pocnu provoditi ovo sto su nabrojali
Nažalost sve ide u tom pravcu,ima granica dokle može ići a kad belaj krene onda ide sve samo od sebe!
Nakon jubilarnih 20 godina pregalačkih napora da se ugovor potpiše , konačno uspjeh ! Čestitke ministru, U Srpskoj, HRHB i Bosnistanu dan žalosti, a zastave na pola koplja. nema više Fahri hotelskih kompleksa u Crnoj Gori na guzove, izvoza oružja i medicinske pomoću za ISIL, vozova droge sa istoka i Zapada, kontejnera krivotvorenih brendova iz kine za seosko stnovništvo u gradu, pranja novca talijanskih MAfija u međugroju, stanova Dodika, Ivanića, Špirića, dvoraca Grigorija , Kačavende i Cerića
stambenih naselja u Stambolu Silajdžića i porodice Izetbegović, hotelskih kompleksa Čovića na JAdranu, kompleksa i PTSPa boraca, samoubica i Šošona sa FAhrinog nebodera, stanova Sulejmana Tihića, kredita razvojnih i vakufske banke, organizovane pljačke šume , vode zemljišta i zagađenja zraka, namještanja IZBORA, djece rodbine , švvalerki i guznih havera na državne jasle ( uz naputke stranke), uzimanja kredita koji će drugi vraćati, korumpiranih sudija, tužilaca, policajaca i VSTV i jel dosta ?
@HelpNato U Stambolu, đe bi drugo bio ??? Knjige piše Ustavnom sudu, PICi i Visokom Predstavniku !
nece biti rata je li
EUROFOL
Potpis na papir daje sigurnost hajd ne spadajte se sa narodom vise
potpisali su i za srebrenicu da je zasticena zona pa svi znamo kako su je zastitili
vehabije na haparatima
Ne može nama Bog pomoć!
konacno !!! nakon ne znam koliko godina