Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od rijetkih koji zna raditi svoj posao... kamo srece da ima potporu i ostalih ministara, rezulrat ne bi izostao
Ovo nije lose samo nadam se da ce i svi nivoi vlasti postupati po ovome, ako ostane samo Ministarstvu vanjskih poslovato onda ne znaci puno
naravno da je lagumdzija zasluzan za to... ko ce drugi... :)
ali najgore je sto nas narod nema pojma zasto je nesto dobro, ali trazi samo jos vise i vise.. a ne znaju ni sta traze, ni sta imamo ni sta nemamo...
Logično da će biti ministar vanjskih poslova, neće biti Predsjedništvo koje cijeli svoj mandat spava zimski san i ne bavi se onim šzo je u njihovoj nadležnosti.
NAPRIJED LAGUMDZIJA, JEDINI OBRAZOVANI POLITICAR U BIH!!!!! NIKO NE MOZE BOLJE OD NJEGA OBAVLJATI POSAO MINISTRA VANJSKIH POSLOVA!
kad pogledaš unazad, lagumdžija je veliki uspjeh doživio kao ministar vanjskih poslova, a ništa manje se od njega nije ni očekivalo. ..