Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ode europa u qurac
dolazi Evropa Sa'ce da nas biju sile svjetske milicije :D
Evropo,basum saguolsun
dohakacemo mi EU.. vakat je
sjebacemo i njih
Predsjedavajuća VE je zemlja koja ne provodi presude Europskog suda za ljudska prava?!?!? Jednom je Milorad Dodick rekao, kada je BiH ušla kao nestalna članica u Vijeće sigurnosti UN-a, da nema smisla da zemlja pod međunarodnim protektoratom bude u tom vijeću - e pa nije ni taj Mile uvijek idiot....
Tesko se Evropi dok smo mi presjedavajuci!
Kakav apsurd cuj azerbejdzan predsjedavajuci vijeca europe a u aziji hahahaha
ne znam kako je svima to u vijechu evrope promaklo, al' eto tebi nije.... pa, shta ti mislish shta Azerbejdzan redi svake godine na Evroviziji? prijavi se onako iz zahebancije, a evropa se sazhali, pa ih uvijek primi... naravno da su u evropi, bash kao i rusi (malo u evropi, malo u aziji).
Nemojte se iznenaditi kada iz banke UN-a nestane nekoliko miliona eura.
Ovo ti je nešto k'o oni 'kuverat aranžmani'.
hoce li i ovdje biti troclano predsjednistvo?
ohohoo blizi nam se Europa...
Prije će biti da se bljiži :D