Michael Tatham
0
"BiH ne šalje dobru poruku"
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O Fahrudineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Vidi Fahra na slici,dze se vo sliko matereti..Joj jes dobro ispo.
I koji moj ku.ac visis po internetu dan i noc, idi tamo u BiH pa tamo ke.njaj, sta lajes iz neke dobro zasticene i izolirane rupcage sa zapada. Mogu zamisliti kako ti stan izgleda, sloj prasine ko prst, razbacani ostaci pice od tri mjeseca, skupljas miseve, konzervi, o nekom cvjeticu ni govora, odmah bi se sasusio, samo internet pretplata i opal. Ides li na bazen, ides li u setnju konju!!! Oci ce ti ispasti na internetu. Moras biti bolestan takvim nacinom zivota. I sta te sprecava da odes u BiH pa tamo probas da se bavis onim cime se bavis? Sta radis uopste u zivotu svom, budalo!!!
I ako bas hoces da znas, takvi kao ti su rak rana same drzave BiH, zbog takvih je nikada nece biti. Sto prije shvatis, bolje. I u kakvoj ti drzavi zivis, kad te ni malo nisu naucili demokratiji za toliko godina! Poslali te u penziju da trujes narod po internetu, umjesto da ti daju bar lisce da skupljas i malo se proluftiras ponekad. Greska.
Okani se Engleza da ti ne bi penzije nestalo pa ces morati rizu jesti od humanitarne pomoci sri lanke, majmune jedan!!! Nisu ti to Srbi da mozes lajati do mile volje.
Hajde Pipo konju, sta si se svezao Engleza, ta dosta ti je da te Skoti podrzavaju, i Irci, Bono i to. Kud ces vise. A sto se imovine tice, evo, stvarno nemam nista protiv da ti daju pasnjak, bas si zasluzio jedan sa malo zelenijom travom, magarac jedan!!! Idi u Albaniju odakle si dosao, pa trazi jedan bunker od matere koja te okotila blesavog!
KAKVE PORUKE SALJETE VI?
ENGLEZI I SRBI SU DO SADA NAPRAVILI DESET GENOCIDA NAD BOSNACIMA ZA STO I PEDESET GODINA I ZNAMO ZA STA I KOGA RADI OVAJ AMBASDOR!!! HOCETE DA PUMPATE NAFTU I SVE RESURSE ko i drzavnu imovinU BOSNE I HERCEGOVINE! ZA VASU INFORMACIJU SAMO DA ZNATE GENOCIDASI DA OHR NECE OTIC IZ BOSNE I HERCEGOVINE SVE DOK GENOCIDNA TVOREVINA NE BUDE UKINUTA I VRACEN STATUS REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE SUVERENE , KO STO NECE BIT RASPODJELA I PLJACKA DRZAVNE IMOVINE BIH-E KOJA OBUHVATA SVE PA I TERITORIJU, PASNJAKE, PLANINE, SUME, RIJEKE, JEZERA, NAFTU, REZERVE GASA (!), SVE INSTITUCIJE KULTURE, EDUKACIJE, BOGOMOLJE, MUZEJE, SPOMENIKE, NACIONALNU HISTORIJU I STECKE ITD. NEMA PRITISKA VISE NAD BOSNOM I HERCEGOVINOM VEC TUZBA PROTIV VELIKE BRITANIJE KAO OD JEDNOG GLAVNOG ORGANIZATORA ETNICKIH CISCENJA, OMBARGA NA ORUZJE BIH-I, GENOCIDA NAD BOSNJACIMA, HRVATIMA i JEVREJIMA, PROTJERIVANJE DVA MILONA BOSNJAKA A I HRVATA IZ BIH-E, DOKAZA IMA!
Presjenik smrdskog blentiteta,a dzetije to matereti da nije u tunguziji.Jade jadne niste uspjeli agresijom i genocidom podjeliti pa bih sad prljave smrdobritanske guzice dijelili,nece da moze ce vas tjeramo preko drinu ni britanci ni francuzi sa cijelu EU nece da vi pomognu KAD TEKBIRI ZAORE SA OKOLNIH BRDA prvo da platite za SREBRENICU ni bebe vam necemo ostavljati.
bole te price vasih baba i prababa kako su ih anadolci derali kad su imale po 16 godina. da im niste bili tako poslusni nikad vas nebi dovukli za sobom u bosnu.
DA JA NE SEREM TI NEBI IMAO STA JESTI !
@OBILIĆ DOŠLO JE VRIJEME OBILIĆU DA TI SE ZAKUCA GLOGOV KOLAC U SRCE TOG TVOG LEŠA POVAMPIRIO SI SE,A MOŽE I KAKAV CRNOGORAC DA TE OPET ISCIJEPA SJEKIROM J.E.B.O TE ĐAVO KOME SE KLANJAŠ.@Herceg Bosna TI SI IZGLEDA U BRAKU SA OBILIĆEM PA PUŠITE K.U.R.AC JEDAN DRUGOM I TO ONAKO G.O.V.NJ.I.V.I PRAVI SVINJSKI.SLUŠAJTE ME DOBRO FAŠISTIČKI PSI MOŽETE SE GUZITI JOŠ 1000 GODINA ALI IZ VAŠEG PEDERLUKA SE NE MOŽE NIŠTA RODITI. P.S.SREBRENICA I VUKOVAR NIKAD NEĆE BITI ZABORAVLJENI AMIN.
bitno je da ti poslije prvog svog sranja na ovome svijetu do kraja svog zivota hodas usran.
Da, velike pocasti, dosao avion po nju i odveo je za BG, velike pocasti.
Vidjeli su mnogi a i cijeli svijet svijet kako se osudjeni Ratni zlocin-ac, Biljana Popu(lav)šić docekuje u Beogradu uz pocasti manjeg entiteta Republike sM-rdske , od strane njenog premijera Milos-mrada Dodicka .