Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi uvozimo Janu....... MOS MISLIT.........
dzaba mi ova informacija kad ja od ponoci do ujutro vode nemam u glavnom gradu.
Blago nama, ima da preteknemo Dubai po bogatstvu.samo neznam kome cemo prodavati tankere vode za 1euro po litru...
http://www.youtube.com/watch?v=mBImhViKOSc Al dzazira Balkan tvrdi drugacije....
Ali je Srbija najbogatija ratnim zločincima
Ma zaostali smo i mi i vi, u odnosu kakvi bi trebali da budemo, malo provociram nemoj shvatit preozbiljno :) meni je stalo da Bosna bude bolja, a tebi je više stalo do Srbije i to je prirodno i sve je dobro dok se takmičimo ko će biti bolji (ili ko je manje loš) dok jedni druge ne diramo
@tobe E moj toba odi iz Sarajeva u Beograd(pa i Novi Sad) pa se posli vrati u Sarajevo i kazi da je Srbija zaostala u odnosu na BIH. To mozda ako odes iz Sarajeva u Vranje. Naravno od tebe i ne ocekujem da budes realan, ali neko drugi je vec to uradio i verovanto i zakljucio ko je gde i ko stoji u mestu.
Treće - prijatelje u svijetu formirati u odnosu na naše ekonomske interese (Primjer: Ukoliko Njemačka ili Katar ili Francuska ili Turska kupuju našu vodu u značajnim količinama, tek onda ih možemo smatrati prijateljima - a ne da dobijaju našu naklonost šupljim pričama) Četvrto - Dati glas političarima koji istrajavaju i uspjevaju u sprovođenju tri navedena prijedloga, a pozabaviti se političarima koji nam ne misle dobro i ne libiti se protiv njih primjeniti radikalne mjere (a Bosna je "mala" zemlja u kojoj se sve sazna)
De da se ljudi malo organizujemo, amo samotake resurse, a skoro su nas stigle zaostale zemalje kao što su Srbija, Somalija itd. Princip je jednostavan. Uvjek kada kupimo neki strani proizvod time plaćamo radna mjesta strancima, jačamo kapital stranih poduzetnika, dok dugoročno slabimo svoje komšije, prijatelje, državu i u krajnjoj liniji sebe Prijedlog: Prvo - dati uvjek prednost domaćim proizvodima ukoliko posjeduju osnovni kvalitet (Primjer: Sarajevski kiseljak, Zlatna džezva, Klas, Preminger itd. ); Drugo - pokušati povratiti brendove koji su bili kvalitetni a ukinuti su ili rade sa beznačajnim kapacitetom i pokrenuti nove u svim oblastima privrede u kojima imamo mogućnosti (Primjeri: Dita deterdženti, Voda iz Tešnja, Vegafruit đemovi, Ilidžanski dijamant, Sokovi iz Čelića, Konjuh i Šipad namještaj itd., ima toga puno)
Bosna samo 33,3%.POŠTENO.
Na osnovu visemesecnih istrazivanja, a iz Srbije sam, zakljucio sam jednu stvar :) ANADOLIJA je ratnohuskacki nacionalisticka telegrafska agencija i skoro svaka treca vest im je nesto protiv Srbije odnosno nekakvo uporedjivanje..Zeleo bi da kazem da konstantno pratim Al dzaziru Balan, i takve profesionalce dosad nisam video u regionu i Srbiji. A ovih se cuvajte dobro, cilj im je da destabilizju region, mislim na anadoliju agenciju, znaci da li se finansiraju iz nekih Turskih fondova, mada cisto sumnjam da je Turcima u interesu zahladjenje odnosa u regionu, ali ovi su ratnihuskaci zapamtite sta sam vam rekao! Ovom vescu indirektno hoce da kazu kako ce Srbija u buducnosti verovanot izvrsiti 'agresiju' na Bosnu, zato sto nemamo pijace vode, iako mi je vest nerazumna, zasto se gleda po glavi stanovnika, kad u Srbiji samo Dunav ima vise potencijala nego sve reke u Bosni. Dosad sam u pravo u nasim medijima citao da smo veoma bogati vodom cak u vrhu u svetu, a sada ove nebuloze. NACIONALISTI
Koja glupost mjeriti kolicine vode po glavi stanovnika. Kod nas sta god mjerite po tom osnovu bicemo u svjetskom vrhu jer nam je naseljenost nikakva. Ono sto se gleda je brutto drustveni dohodak, a tu nas nigdje nema.
biće bih dio srbije, pa će tako i vodom postati najbogatija srbija ;)
Voda je, naučno dokazano, živi organizam ... U Bosni je voda još uvijek živa, slobodno teče, obnavlja se ... U Evropi je "zaflaširali, pretvorili u "mrtvu" vodu, sve zbog profita ...Zato su sve bolesniji i bolesniji, jer je upravo voda prvi i pravi lijek za sve bolesti. A voda, ko voda, pronalazi put, hvala Bogu, ne treba joj pasoš niti viza, i teče prema životu ... Imat ćemo je mi, ako Bog da, još i više! Mnogo je web stranica na tu temu ... preporučujem za čitanje.
bih ima najvise vode,zlata,nafte,uglja suma,oranica,najljepsi gradovi,more,planine,rijeke a u ostatku svjeta sve gola bjeda i glad :) # je.bali vas komunisti i njihova propaganda #
pusti to po glavi stanovnika. realno smo u rangu sa pustinjskim drzavama. imamo 37 litara po kubnom mentru dok srbija ima 208. Hrvatska 105, albanija 42. dakle manite se vise te suplje da smo zemlja bogata vodom kad to jednostavno nije tacno.
''U buducnosti ce se ratovi voditi zbog vode...'' Bosna bogata vodom... Srbija siromasna vodom... Ponovna agresija Srbije na BiH je na vidiku... Ovaj put razlog: voda... :/