Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srpska podvala
Znam dosta amerikanaca koji su radili ovdje u Sarajevu, pa kad im je istekao mandat i trebali ici u zemlje tipa Juzno Africka Republika, plakali su ko djeca. Toliko o terorizmu u BiH.
Sve mi je jasno samo nije jedna stvar, kakve veze imaju Srbi sa ovom igricom ? Nama su uvijek Srbi krivi za sve :D Americka politika rece neko dole svaka drzava u kojoj ima muslimana je teroristicka za Amere...
Zasto redakcija klitoris.ba dopusta komentare koji velicaju terorizam?
BOSNA I JESTE TERORISTIČKA ZEMLJA, AKO MI NE VJERUJETE PITAJTE MELVUDINA.
hehehehe SAD I U IGRICAMA HVATAJU SRPSKE PRAVOSLAVNE FANATIKE I EXTREMISTE-FA:SISTE hhehehe
Mevlid je zadnja kraljica
Ako mislite da je zemlja cudnog jezika koju niko ne zna naci ni na mapi dobro mjesto za izzivljavanje, dobro ste se prevarili. Samo procitajte ove komentare pa ce vam sve biti jasno. I urednicka politika ovog portala doprinosi ovakvoj dezignaciji. Osim toga, ove igrice vecinom se prave pod pokroviteljstvom Pentagona, tako da vrlo brzo po pustanju igrice u prodaju mozemo oceikvati i zvanicno stavljanje BiH na listu t e r o r i s t i c k i h zemalja. Lajanje po ovakvim portalima, kao i dopustanje urednistva neometanog govora m r z nj e i ek s t r e m i z m a se na zapadu vidi kao jos jedan dokaz. Zapamtite samo da na internetu nista ne nestaje i sve se prati. Vi nastavite kako hocete, ali nemojte se kasnije pitati ZASTO.
Ako je svako ko brani svoju domovinu i vjeru terorista, onda sam ja prvi terorista. Ako je ovo terorizam ucini me Alla.hu teroristom, usmrti me teroristom, prozivi me u drustvu terorista!
Poznati švedski glumac i radio-voditelj Gert Filking u emisiji na stokholmskom Radiju 1 Srbe nazvao Brejvicima, psihopatama, retardima i prokletim svinjama.
kad izlazi ova igra?? jedva čekam,možeš rokati loyave,bez da ti prijete haškim tribunalom... pogoditi minobacačem loyavog talibana iz rezervata 24%...neprocjenjivo!
sto onaj lik s pocetka baca na cpt. price-a
znaš kako kažu: istina boli! jel tako,liyeba??
stoka americka....i sta spominjete mevlida idiota, i bez njega bi bosna bila na toj listi terorista
i jeste teroristi,nisu ni pogrijesili:)))
TERORIZAM - borba za slobodu
Moramo se boriti protiv islamskog fasizma, to je ono sto je doslu u nasu zemlju iz vana. Moramo protiv toga se boriti. Smrt islamskom fasizmu!