Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POVRATAK UNAZAD ...............................
Još kad bi se Zlatko povukao i kad bi imali Bošnjaka kandidata za predsjedništvo gdje bi im bio kraj. Haj\' Zlatko je barem zapadni lobista pa makar neka korist od njega.
SDP se definitivno pokazala kao najbolja opcija na ovim izborima. ljudi idu od grada do grada, ne gledajući koji je kanton ili entitet, imaju kvalitetan program, i što je bitno stručne ljude, neopterećene nacionalizmom i geoizacijom kao ostali. nadam se da ove godine uzimaju izbore, jer ovo sve ostalo nas vodi u provaliju. ali provaliju bez dna.
Lloyd@ Jest Alija ispro mozak sa Alijinim fildžanom. Šta bi ti, Bosnu bez bh Srba i Hrvata? Marš u Iran pa tamo uvodi šerijatski poredak! Ovdje ga nećeš gledat! SDP DO POBJEDE!!! ps: nek SNSD, SDA i SBiH napune dvoranu u Doboju ako mogu!
Naravno. Zna se čega je bik simbol. Hrabrosti, snage, plodnosti,...
@obrazli P.s. Na crveno se bikovi pale.....
Ma šta hoće komunisti mi smo hit hitova ! Stranka penzionera a ako steknemo učešće u vlasti ima da uvedemo reda kao u Švicarskoj ! Penzioneri, penzioneri,penzioneri
Crveno crveno crveno crveno je bolja ljubavi
Vrijeme crvenih je davno proslo Lagumdzija. Pokazi drzavu gdje se dobro zivi a da crveni vladaju?
Joj a crveni dzavola.E moj Lagumdija vrijeme socijalizma i socijalistickog ponasanja je davno proslo.Moj PRIJATELJSKI savjet. Drzi se ti univerzitskog posla a pusti sposobne biznismene da rade svoj posao.Cisto obamljivanje naroda pricom politicara koji nemaju veze o ekonomiji a kako ce imati da osim skole i teorije nista drugo i neznaju.Svijetom vladaju mocnici sa punim djepovima a ne komunjare SA PROPALOM IDEOLOGIJOM.
ljudi, nakon vecerasnje emisije sam odlucio da glasam za sdp. zlaja je bio odlican! bosna4ever
Ne stavljaj pravoslavne svestenike u isti kos sa vasim hodzama, majke ti mile!
Dobro, ja cu se vratiti u Ukrajinu, a ti obecaj da ces da razgovaras sa psihijatrom. Nenormalno nas smaras svojim glupim komentarima i tim velikim slovima. Yebo te onaj ko ti je dao kompjuter.
@vi A TI I TVOJA KRVOLOCNA BRATIJA ZAVRSIT CETE U UKRAJINSKIM KAMENJARIMA ODAKLE ST E JUCE DOSLI UB*IJATI I SILOVATI BOSNU I HERCEGOVINU! NAZI SRPSKO KRVOLOCNO CUDOVISTE!!! VRATI SE SVOJIM UKRAJINSKIM DIVLJACKIM VUKOHEBINAMA , KRVOLOCNIK SRBIN JESI I TAKO CES UMRIJETI SA KOLJENA NA KOLJENO, NEBESKA SERVSKA KRVOLOCNA BAZNDA UB*ICA I SILEDZIJA! DALJE PRSTE OD BOSNE I HERCEGOVINE!
Odmori malo, rodjace!