Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je to veoma nacionalisticki akt EU. Nije trebalo bilo kojoj drzavi dopustiti ulaz, ovom segregacijom se gradjani osjecaju manje vrijednim od gradjana srba. Nisam musliman i nisam vjernik uopce, ali mislim da ovo jeste nepravedna gesta prema Bosnjacima. Zasto? zato sto je korupcija, kriminal i nacionalizam ima u drugim djelovima ali samo BIH nema vize. Zbog dostojanstva ne treba vise ni traziti pristup EU. Akoi dalje BIH bude povijala kicmu da ispuni uslove, bojim se da ce polomit kicmu pa ce uci kao invalid u EU. Bolje se ipak okrenuti prema trzistu Libije, Alzira, Turske, Egipta ... Ima tamo dovoljno prostora da se napravi mnogo poslova i da se svi Bosnjaci zaposle.
A šta će mi vize i vizna liberalizacija kad sam kokuz!?
Renu nabijem ti zenu!!!! Seronja Sada Ratka zovi u goste svi ste vi isti!!!
ma mudri su ovi nasi politicari svaka njima cst samo tako i treba sa evropom jedan za jedan a netrcati za g.
ma mudri su ovi nasi politicari svaka njima cst samo tako i treba sa evropom jedan za jedan a netrcati za g.....a
Pomoilimo se imamu i poželimo mu mnogo mladih bula. Pravac u EU !
Pitanje je koliko nasi politicari (patriotski orjentisani) zaista mogu ista uciniti u situaciji kada bar 1/2 stanovnika ove drzave zeli da se ona raspadne i sve ce uciniti da to ostvare (imaju \"rezervnu domovinu\"). E kada tome dodate i problem naseg mentaliteta koji karakterise naivnost, potkupljivost, halapljivost, zelje za vlascu (novcem), onda smo mi Bosnjaci u gadnom sosu. Moramo svi nesto uciniti i to hitno inace nam se crno pise.
yebemti evropu u pasuk,, 100 licnu, krivo vam je što nismo kršćani, mamicu vam yebem, islam = BOSNA I HERCEGOVINA, KOSOVO , ALBANIJA, TURSKA. YEAAAAAAAAAAAAAA
Koje su to \"Reforme\" sto ih je Srbija ispunila. Da nisu mozda one od prosle godine kada su palili i unistavali Ambasade svih zemalja koje su priznali nezavisnost Kosova!! Evropska unija je gomila strasljivaca !! Amerikancima kapu skidam. Pozzzzzz
Kako ono onomad bi ? 100% BiH HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Cuj samo 2550 Srba iz BiH ima dvojno drzavljanstvo?! Pa samo u BL nesto vise od 30000 Srba ima srpsko drzavljanstvo. Ne znam zasto vam daju lazne informacije? U svakom slucaju mi odosmo korak naprijed a vi zahvalite Haretu. :)
Mi se neceeeeeemo prilagodjavat, neka se oni nama prilagodjavaaaaaajuuu !!!
lojavci, priznajte... niste vi za Evrope, nemojte se brukat bezze eno vam kosto ovaj gore gurbet rece Turske, Tunisa, Egipta,......vasih bratskih drzava i naroda... ako su vas i oni zeljni a znamo kako jesu hehehehehehehhehe¨ kome treba fukkara i lopuza???
Smijesno je ovo sve...u praksi stvari se nece promjeniti. Oni koji su i do sada putovali putovat ce sa ili bez vise, a oni koji nisu ni do sada putovali, sjedit ce kuci i samo pricat o tome kako njima ne trebaju vize. 70% gradjana Srbije nema cak ni pasos hahaha eto koliko su putovali. Nisu cak ni pasose izvadili pa da su bar pokusali doci do vize a kamoli da su putovali. Sumnjam da ce sad svi se zaputiti na put ka evropi.. hahaha Ja i HR i BH drzavljanstvo i putujem vec godinama bez viza a moj frend isto tako ima HR putovnicu ali nije nigdje makeo iz Mostara godinama osim do dalmacije hehe
Nema van iz Bošnjakistana. Još ćemo vam kad ode Mesić lupiti vize za HR dok ne priznate treći entitet.