Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMATE NA PIKU.BA E-CIGARETE JA SAM KUPIJO OD MOMKA VEC 3 MJESEC PUŠIM PUŠIMMMM A NIKO MI NIŠTA NEMOŽE DOBRA STVAR
Pa u eu svi puše tu e-cigaretu ja kada sam bio gore to je hit ... moram probati znali ko dje se može kod nas kupiti e-cigareta
E-cigareta je extra stvar ja konzumiram vec 6 mjeseci i pomogla mi je mnogo
Nepusaci imaju sva prava da nepuse gdje god hoce i kad god hoce. Sa novim zakonima pusaci ce izgubiti sva prava. Nece im biti dozvoljeno ni da puse uz kafu.
Stvarno je vrijeme da se kod nas smanji pusenje. Mislim da nema javnog mjesta na kom se ne pusi. Cak i u hotel Evropi koji kao ima 4 zvjezdice nema sobe za nepusace i jedino se ne pusi u holu oko recepcije. Gdje god da se ode, od poslovnog sastanka, do popodnevne kafe, izlazimo smrdeci na dim. I onda se iznenadimo kada nam doktor kaze da dijete ima astmu. A da ne kazem da ima vrlo malo ljudi koji ce zamoliti svoje goste da im ne puse u kuci. Svi sljezu ramenima i kazu \"Onda mi niko vise nece dolaziti jer im ne dam pusiti u kuci.\". Shvatam prava pusaca ali je stvarno vrijeme da se posveti paznja i na prava nepusaca.
Zabraniti pušenje na javnim mjestima a posebno na ulici!!! Zašto da nas tuđi guzićejf truje??? Ko hoće da se uništava,samo naprijed,ali ja svoj život volim !! Za pušače označiti posebna mjesta gdje će biti dozvoljeno pušenje,a svako pušenje na ulici i javnom mjestu NOVČANO KAŽNJAVATI!!!