Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA RADI BOŠNJAK U COSKU??????????? ŽIVI!!!!!! HAHAHAHAHAHAH
STA RADI SRBIN U COSKU??????????? SMRDI!!!!!! HAHAHAHAHAHAH
Nije mi drag Dodik ali kad vidim kako vam zaprdi obožavam ga. Konačno jedan političar nakon Karadžića koji dođe u džamahiriju i kaže ŠTA JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
kaze sto se raspala juga kao srbi htjeli da se odrzi a ovi ostali nisu.u zenici je prije rata zivjelo vise od 80% muslimana o 20% posto su cinili hrvati srbi i ostali a od 36 javnih direktorskih i vaznijih funkcija 28 su bili u rukama srpskih kadrova i tako je to bilo u svim gradovima pa i na visim nivoima.eto zato se juga raspala.
Srbima o fašizmu mogu pričati Rusi Jevreji I Poljaci. To su narodi koji su procentualno više stradali od fašizma. Današnji muslimani potomci većinom ustaških saradnika, šta su uradili muslimani oko Foče, Jakupovići kod Prijedora i pored pritiska da se to zataška zarad fikcije bratstva i jedinstva. U ovom ratu Srbi nisu ubili nijednog muslimana prije TUZLANSKE KOLONE,DOBROVOLJAČKE I UBISTVA NIKOLE GARDOVIĆA.
Kako su onda srbi fasisti a bosnjaci antifasisti
Za jednog njemca 100 Srba, za ranjenog 50. Nijedno muslimansko i hrvatsko selo nije izgorilo samo Srpska, pa onda ko je imao razloga za ustanak. Što tito nije u svom Kumrovcu dizo ustanak, pa zato što su nacisti u Zagrebu dočekani s cvijećem, pogledaj slikopis ndh. Muslimani su bili ustaško cvijeće, neki dan obnoviše crkvu kod Gacka koju zapališe komšije muslimani na Božić 1942. god. Pogledaj NOŽ
nemoguce opste je poznato da su srbi fasisti a da su bosnjaci partizani titini a hrvat tito komandant
jednostavno ko pasulj ako si rodjen u bosni onda si bosanac/bosanka ako nisi rodjen u bosni onda bosanac/bosanka nisi
E pa mile laktašenko za nas koji Volimo svoju jedinu nam domovinu Bosnu i Hercegovinu itekako je moguća.Mislim da ovom tipu neko iz proBosanskih stranaka treba OŠTRO odbrusit,ja neznam šta se čeka.Sa jedne strane tip nam se na*eba mame a sa druge strane tišina,dokle više,dokle.Sa laktašenkom treba oštro i na prvu,tip je neizdrživ,nemoguć,potpuno je skrenuo.Čuj njega\"sporazumna zemlja\" j*ba la ti sporazumna porijeklo genocidaško.Bosna i Hercegovina je preživila i veće teroriste od tebe,preživjela je 1992 g kada čitav svijet je mislio da je kraj e nije kraj niti će biti.Mile ronhil je jedne stvari svjestan,kada bude protiv njega podignuta optužnica onda su za njega sledeći izbori završeni u tome je izgleda njegov\"problem\" .
95% Srba 3% Muslimana 2% Hrvata Pred kraj rata su se priljučivali ali nije bilo više od 20% Muslimana i Hrvata.
koliki je procenat srba,hrvata,muslimana i drugih naroda ucestvovao u partizanima rodio sam se poslije 90-tih
Steta sto nemam vremena za bacanje, da vam jos koju pribesjedim, valja raditi nesto korisno a ne samo moljakati i strajkovati, a, bre...socijala... i nebo bi se sazalilo...
ZA DK: It takes a very unusual woman to be charming and rude at the same time
uh sto vas sve ne unistise, majku ti ce*nicku .......u usta, droljo! PS taj Jasenovac je cista srpska LAZ! Tamo su samo jevreji i cigani stradali!