Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake je jasno rekao mi smo vele sila i nikog moliti necemo:)
Možda treba na engleskom? Memić najbolje parla u cijeloj SDA. Aj spik arabik in ol kondišens vat ju vant.
"u najkraćem roku" citaj - taman dovoljno da dobije lik drzavljanstvo Srbije pa da ga ne mogu izruciti.
gori su ovi nasi sto vode drzavu od ovog sefica majke mi ... zlikovcii ii kriminalcii
BOLI SDA KURRAC ZA OVOM KOCKOM JARANI MOJI
. BORIS DEZULOVIC OTVORENO O HRVATSKIM SPORTISTIMA VI STE OBICNI PIZDUNI.... http://tinyurl.com/zh9xapc . BORIS DEZULOVIC KOLUMNA: SLOBODNA DALMACIJA – SEOSKO GLASILO FASISTA http://bit.ly/2ccm22s .
"Zagubila" se zamolnica. Da li su je uopće poslali??? Ili je poslato na pogrešnu adresu??? Isto kao što je sefić neometano prošao granični prelaz, tako je i ova zamolnica neometano nestala.
još jedan u nizu dokaza u kakvom jadu od drzave ziivimo...covjek brutalno ubije dvije djevojke...proseta se kroz drzavu, predje granicu.... tamo ga pritvore jer se predao, koja ironija... i nasa bagra danima ni , dal' zamolnicu, ili zahtjev za izrucenje, :-D ne proslijedi....
Jeli ova reč "zamolnica" spada u bošnjački jezik ?
Ma nema srkleta pa nije neko Bakirov. PolaHko..
DaBogda vas voda odnijela.I vas i vaše "zamolnice" i slične novokomponovane riječi
Je li ta "zamolnica!??🙄🙄🙄🙈" dolazi zaprežnim kolima!??
Ma nisu oni njega ni uhapsili
Ocito neko nesto nije ovjerio lol
Bzs