Lista američkih prioriteta
0
"BiH je važan projekt koji treba završiti"
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Musliman Ma nista, uĆinilo mi se samo, izvini! :-)
Misu mali ! Bjezi u rupicu...Opet si ,se negdje rakije dohvatio pa se kurcis ! Naljutices Macka ...pa ce da te pojede ! I da , svrsim ti majci ti pod kapak !
ČETNICI!!! NE TREBA NAMA NIKAKAV BIDEN ILI MIDEN POMAGATI... ZDROBIĆEMO VAS KO GNJIDE, JADE JADNE!!! KONTATE??!! KO GNJIDURINE!!!! NAMA SAMO TREBA \"ZELENO SVIJETLO\", TJ. ODOBRENJE DA VAS MOŽEMO ZGAZIT, I SRBIJICU SVEST NA VEĆ ČUVENI PAŠALUK!!! BIĆETE ZGROMLJENI JADNI ČETNICI!!! KAD SMO VAS ĆERALI S GRABLJAMA I TANDŽARAMA, KAKO ĆEMO VAS TEK SAD NALUPAT, MAJKU LI VAM KRVAVU J.E.B.E.M... FAŠISTIČKO-ČETNIČKU_ K.U.R.V.U!!! ČETNICI = HITLEROVI ŠUPKOLISCI!!!!!
citam ove komentare... jadno brate i cemerno... kako samo neko moze utrositi toliko energije da mrzi nekoga, to je u najmanju ruku bolesno i poremeceno...
isto kao sto drumovi poželiše muslimana na 75% bivse \"bih \" ?
braćo muslimani, vratite se vjeri pravoslavnoj. Sjetite se svojih pradjedova. Poljubite krst casni ! A ako necete nabjiem vam krst u guzicu...he he he
Nešto vam se Rašo ugojio, prija mu klima u zatvoru. Korak po korak doći će i ostalo na svoje mjesto.Poželiće drumovi srba, ali ih neće biti, bar ne separatista. Gdje je ono RSK?
Upali četnici u muslimansko selo i kolju po kućama. Izlazi nana iz kuće i kaže: \"Može li rakijica majstore?\"
PIPO ZATO STO STE VI ISLAMSKI GENOCIDNI TERORISTI. ZATO!
Najveci investitor u srbiji poslije rusije je izrael...pa razmislite dobro kak ce nam pomoc amerika...zasto se svi uporno bore da srbija postane clan Eu-e? Zasto srbija nije bola presudom kriva za sva tenicka ciscenja po Bosni I Hercegovini? Zasto svi i dan danas pljuju po Bosni i Hercegovini kao drzavi(tri predsjednika),zasto je dozvoljeno da rs ima svojiu himnu i svoj grb? Zasto dodbure-svinja seta slobodno po cijeloj Bosni I Hercegovin a nije u zatvor za genocid nad Bosnjacima_muslimanima?Zasto on opljacka nasu drzavu i mijenja intitucije i ne postuje Bosance i Hercegovce? Zasto rs pljuje po Bosni i Hercegovini i pali dzamije? Zasto se ta genocidna tvorevina rs ne ukine i Bosna i Hercegovina postane jedna normalna drzava??? Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
oj pa ovdje nema normalnog komentara:S hocu samo da kazem budali pod nickom @zalosno- cuj nemamo ambasadora u SAD-u. A sta je Bisera Turkovic? Ukras? da Bog dragi sacuva. A ti musliman idi poseri se kvalitetno majketi.
@so srebreni...obrati se dok.dabicu za pomoc jer si stvarno totalno trokiro.malo je bolesnih poput tebe a dok.dabic bas takve voli jer si slican njemu.na vaterpolo si sigurno glavni igrac jer nemozes utonuti zbog supljine u tvojoj tikvi,zato i Drinu mozes slobodno preplivati ..bujrum i sikter iz Bosne.
Itekako bi trebalo pozvati Obamu da drugu drzavu poslije Kanade posjeti Bosnu i Hercegovinu i da sa ovog mjesta osudi nacizam, fasizam, nacionalizam, separatizam i ostale negativne pojave po drustvo.
Veceras sa pocetkom u 20.00 sati, u Srebrenici odrzace se vaterpolo utakmica za prvaka Balkana. Muslimani nastupaju u zelenim kapicama, aligatori bez kapica.
srebreni govno četničko mamu ti tvoju glupu.