Transparency International
0
BiH je najkorumpiranija zemlja u Evropi
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama zar njihov protektorat pa najkorumpiraniji? Kako to, bre?
BEZ SRBA I HRVATA.... BOSNA JE CISTIJA.....
prodajem zemlju srebrenici, bez kostiju 25000 km po dulumu
Najbolje je kad lijeba pocnu pricati lazima, nasilju i primitivizmu !!
Recikliranje planetarnog smeca Velike Smrdije je nezaustavljiv proces. Slovenci, Hrvati, Bosanci i Hercegovci, Crnogorci, Albanci i ostatak svijeta ovaj projekat privode kraju. EU i USA nemaju vremena ni zivaca za smrdsku politiku koja se zasniva na primitivizmu, nasilju i lazima. Raspitajte se i provjerite!
steta sto islamo.fasi.sti zive u bih, inace bi bila skoro normalna i skoro drzava.
steta sto srbi i hrvati zive u bosnu.... inace to bi bilo najbolja drzava na svijetu...
CUJ KOJI LAZ.... MOZDA U RS PA RACUNAJU BOSNU CIJELU... srbija je najkorumpiranija... idi setaj s epo srbiju pa kao d ase vratis 100g unazat hahahahha
ja bi se pop.rc.ila, ja sam kur.ava
neka nama nasih lijaba...daleko cemo dogurati-jos dublje u srednji vijek..RAZLAZ,STOKO,RAZLAZ !
Dok je ovakvih glupih ekstremista, kao što su ovaj Srbin i ovaj HVO i koji sve rade da u ovoj državi bude gore, Bosna će biti najgora u Evropi.
Zar smo samo u korupciji p.r.v.i., a u svemu ostalom...:-(
ja dobre petobe ocam\'...imal\' jos?
Nevjerujem,ovo se mozda odnosi samo na rs{namjerno malo slovo} i hercegovacku mafiju-nikako na ostatak .Pogledaj ko je istrazivo,ehhhhhh-mi nismo ni na 900-om mjestu poslije sviju{talijani,spanci,francuzi,srbija,itd}.
nama ta ciganija na lijevoj obali i ne treba. vi za cijeloga rata niste od srba zauzeli ni metra, nego ste dobili sadakom u daytonu kao sto je i federacija nasta u daytonu bez pitanja naroda. medjutim kao i jugoslavenska federacija raspast ce se i ova federacija. de facto je vec bankrot i raspad, samo treba proci vremena da se to i ozvanici.