Sulejman Tihić za Jutarnji list
0
"BiH je jača s tronošcem nego s dvonošcem"
Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspio si uništiti SDA koja je bila najača stranka, a tokom agresije na BiH više pokret Bošnjaka nego stranka. Sveo si je na djl. Suljo i 5-6 mladih nedoraslih, nezrelih karijerista; Ahmetović,Šepić, onaj iz Vogošće debeli i još nekolika anonimusa. Jadna je država čiji ministar sigurnosti bježi kroz kuhinju hotela, od neke lokalne policije iz entiteta i nezna šta sigurnosne institucije, kojima treba da rukovodi, rade i od istih bježi! NEVJEROVATNO! Eto to je mjera tvojih sposobnosti za brigu o stranci, narodu i državi! nemoj više bogati, povuci se možda ti neki mogu i oprostiti. Prestani dijeliti i uništavati bošnjački narod, državu, državnu imovinu. Sve što si dosad uradio bilo je destrukcija! DOSTA JE!
A,shta kazesh tek,za cetveronoshca,kako bih tek tada bila jaka i stabilna!Do sada najpametnija uochenost i pretpostavka,chlana muslimanskoga naroda,svaka chast/CHESTITAM/!!!molim vas budite malo pristojniji!!!
Seljoberu Tihimore, tebi treba kolac a ne tronožac
tihić = četnik
A.d.ministratore,sram te bilo!
tihic, silajdzic, izetbegovic su svoje familije slali na floridu, tursku i jadransku obalu...toliko sto su osjetili rat i stradanja...a ovog je srbina tihica vise nego poniz i slusati i citai, obican izdajnik koji bi prodo i kosti svojih najmilijih...
znaci da je potrebno pokazat zamjerke i zabranu , gradjani sarajeva od veceras svi na ulici spavajte, satore, cebad, vode i hrane, organizuj te, se, svi gradjani sarajeva od veceras bez razmisljanja na dob\'rovoljacku ulicu i okolinu, op\'kolite vi od veceras svoj grad! nece valjda oni sto su te do juce kl\'ali i ubi\'jali setat mirno i pi\'shat po tebi i svim zr\'\'tvama c\'etnika? pokazite da dajete zamjere posto nije dovoljno da gradonacelnik svoga grada zabrani i cet\'\'nicku paradu patoloskih srba u\'bica!!!!
Tihic je najozbiljniji politicar u Federaciji i jedan od rijetkih koji je realan,to sto vama izgleda da je izdajnik sto hoce da razgovara sa ostalim liderima niste fer.
čuj žrtva extremista .....to svijet još nije vidio nadamse da ovo neće proć četnicima,a ni njihovim domaćim slugama tihiću izrode ! imaš li imalo obraza stidel te se djeca rođena il si i njih odgojio paščad
@jack Rat na ovim prostorima je zapocet Miilosevicevim govorom na Gazimestanu,ali je napad na Srpske svatove posluzio Karadzicu za izgovor za blokadu grada.....ja se licno nadam da skup i komemoracija zrtvama u Dobrovoljackoj nece biti ometan i opet apeliram na extremiste svih boja da ne zloupotrebljavaju ovaj skup kojem je jedini cilj da se ukaze da je rat jedna velika glupost i da smo svi bili zrtve!!
tihić je nelustrirani maljčik, zaostatak smetlja najprimitivnijeg. jer ne možeš bit civilizovan a mrzit vlastiti narod. ne možete vi, suljaga i haris-beže, mrzit moj narod, kolko moj narod može volit svoju Bosnu
@pop radojica sanjaj baliyo! to je scenario koji bi ti i tvoja poturcena braca voljeli da vidite ali bajke su na drugom katu. e nekom eventualnom sljedecem ratu kojeg bi vi izazvali i zapoceli za vas bi prica na ovim balkanskim prostorima bila zavrsena. da ne ulazim u detalje i ne prijetim preko kompjutera, znat cete ako se usudite i nacinite taj pogresan korak. zadnji put je to bila pucnjava na carsiji na srpske svatove. ovaj put mozete recimo napasti ove koji dodju odati pocast zvjerski pobijenim djecacima u Dobrovoljackoj. pa vi izvolite a ostavite se suplje i prijetnji preko interneta.
Tihic ne može predstavljati bošnjački narod potrošio je sve kredite a nema ni većinu da bilo šta samostalno odluči inače bosne ne bi ni bilo, ovo su samo njegove pretpostavke šta bi bilo kad bi bilo. U oktobru pada ko kruška i on i njegovi lopovi.
@ Tihić Znaš li Tihiću ko pregovara,i ko se na rat ne sprema,i ko viče da rata neće biti? Jadnici,bijednici,duhovne fukare,vlaški kumovi,produkti mješanih brakova,i kojekakvo smetlje,čiji je najveći duhovni i moralni domet,do 90-te na partijski sastanak,a poslije petkom na džumu.J.ebeni bleso,sa kim pregovarat i dogovarat? Sa onima što su uzeli od Islama Latinskog do Mostara,i sa onima što uzeše od Zrenjanina do Kozije Ćuprije.Ti pregovaraj,ali u ime svoje mjesne zajednice u Bos.Šamcu,ukoliko se tako još zove....njihov mandat imaš,ali Bošnjaci će si sami sudbinu pisat...izborit,jer takvi kao ti i društvo...vi niste prijatelji svojoj cipeli,a kamoli narodu Bošnjačkom.
ALIJA i Behmen su bili svjestni opasnosti koje nose 90-te godine,i ustrojili su BIH kakva je u tom trenutku bila moguca..a u mojoj malenkosti su obadvojica prepoznali politicki kapacitet da budem dostojan nasljednik i da zavrsim zapoceti proces...i ja opet porucujem svima moramo razgovarati pregovarati a ratne opcije su iskljucene jer mi Bosanci NE ZELIMO RAT I RATA NECE BITI JER JE ZA RAT POTREBNO DVOJE A NAS JE TROJE U BIH!!!!