Ocjene nakon sastanka 'šestorke'
0
BiH je ispunila svoju obavezu vezanu za vojnu imovinu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A SAD BRATIJO KRENITE U PLJACKU I RASPODJELU ONOG STO JE NAROD STVARAO GODINAMA PRIJE RATA NOVA PLJACKA NA VIDIKU DOGOVORILI SE MAFIJASI
Nakon godina protraćenih u mraku vladavine stranke za BiH, konačno u Bosni dolaze novi dani.Kompromis i dogovor na bazi ravnopravnosti naroda.
valjda u parlamentu treba raspravljati o državnoj imovini,a ne na nekom sijelu
Nadam se da su ovi iz Federacije donijeli dobre odluke i da nisu opet popustili na Dodine ucjene jer svaka drzava mora imati svoju imovinu a nizi nivoi vlasti mogu koristiti tu imovinu do sudnjeg dana ako ista nije potrebna drzavnim organima ili za vise drzavne interese. U svakom slucaju vijest je ja mislim pozitivna jer se krenulo sa razgovorima i kompromisima kao i popustanju napetosti jer to ne donosi nista dobro nikome. Sellam svim patriotama jedine nam BiH.
Polahko, al`sigurno razdruzivanje. SDP zrtvuje jagnje za kokos.